Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na kvmykk.ogf oskarżony przez Kremix

Kremix
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: kvymkk.ogf
Data i godzina zdarzenia: 04.01.2026 19:17
Pełen opis sytuacji:  

Chciałbym złożyć skargę na funkcjonariusza kvmykk.ogf. Będąc na strefie bezprawia, wielokrotnie prosiłem go, żebym mógł tylko zabrać swoje auto i wyjechać z tej strefy, bez żadnych problemów. Niestety funkcjonariusz ignorował moje prośby i notorycznie mnie zabijał, używając broni lethal, mimo że nie stwarzałem zagrożenia. Dodatkowo działał wspólnie z bonitem najciorem, co doprowadzało do kolejnych zgonów bez sensownego powodu. Przez jego zachowanie poniosłem straty finansowe, ponieważ zostały zniszczone opony w moim pojeździe.
Domagam się zwrotu pieniędzy za naprawę, gdyż cała sytuacja była do uniknięcia. Posiadam nagranie z całego zdarzenia, które jasno pokazuje, że chciałem tylko opuścić strefę i nie prowokowałem żadnej akcji. Proszę o zajęcie się sprawą.

Dowód, który to potwierdza całe zajście:  https://imgur.com/a/SjeVxpL

cała frakcja pd zreagowała smieszkami bo nie maja niczego innego do roboty XDDD

Edytowane przez Kremix

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin