Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pepsiak01 - oskarżony przez shizer

shizer
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @pepsiak01

Data i godzina zdarzenia: 10.01.2026 , ~15:50

Pełen opis sytuacji: Zostałem zatrzymany przez funkcjonariusza jak przeglądałem sobie motorki na giełdzie wbiłem na serwer z 5-10min temu nagle podjeżdża paralizatorem strzela pakuje do auta i potem mówi że byłem wpisany w jakiś komputer , nie wiem o co chodzi na serwerze nie byłem z 4 dni policja ostatnio mnie goniła może z 5 lat temu , proszę o wyjaśnienie o co chodzi dostałem jaila 20min za nic a miałem wychodzić z serwera . Ucieczka przed SAPD / PO I Nugetss (pepsiak01) - nie przypominam sobie żebym uciekał przed sapd jakiś błędny wpis macie albo nie wiem pamięć jeszcze mam dobrą . Chciałbym wiedzieć kiedy uciekałem przed Sapd jak i tak dalej skoro wbijam na serwer na 10min i wchodzę co 3-4dni

Dowód, który to potwierdza całe zajście: 

Ja, shizer zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez shizer

Uszanowanie, Captain II pepsiak01.

Na serwerze myślę, że wystarczająco już Panu wytłumaczyłem, iż został Pan zatrzymany z powodu statusu osoby poszukiwanej w naszym systemie (MDT). 

Zostałeś aresztowany zgodnie z procedurami wewnętrznej dywizji w Police Department jaką jest Investigative Staff. 

Powód zatrzymania oraz wpis został przedstawiony w sposób prawidłowy, także nie ja nadawałem notowanie, nie byłem obecny w tym momencie na serwerze jako funkcjonariusz - nie do mnie pytania/skargi odnośnie tego czy wtedy uciekałeś czy też nie. 

Myślę, że moją wypowiedź w tym temacie już wyczerpałem, a więc zaczekamy na werdykt Executive Staff.

Dziękuję za informację.

Pytanie do zarządu czy można tu wplątać @Nugetss do tego tematu żeby się wypowiedział o tym wpisie czy w osobnym temacie ? Bo z czego wywnioskowałem to on mi ten wpis zanotował , może pomylił nicki bo są inne podobne na serwerze 

Bo niestety nie przypominam sobie żadnego uciekania .

Edit : 11.11.2025, 13:55 było to zatrzymanie , jedyne co sobie przypominam to że kiedyś ktoś zrobił kontrolę zwykłą ja się śpieszyłem do pracy na przecho dałem auto pogadałem z policjantem że musze wychodzić i nie mam czasu na rp była to rutynowa kontrola nie pościg ani uczieczka on pojechał w swoją stronę a ja wyszedłem z serwera jedyna historia którą pamiętam a czy się zdarzyła wtedy nie mam pojęcia , ucieczek nie było jedyne zatrzymania z mandatami 

Edytowane przez shizer
Historia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin