Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na sebeh. oskarżony przez Pofturka

Pofturka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @sebeh.
Data i godzina zdarzenia: 12.01.2026 18:11
Pełen opis sytuacji: Witam, dzisiejszego dnia miało miejsce zatrzymanie pewnego gracza, wraz z kolegą podjechaliśmy by popatrzeć na te zatrzymanie, podczas obserwowania zauważyłem kuriozalny błąd ze strony Funkcjonariusza sebeh. mianowicie jego ustawienie podczas zatrzymania pozostawia wiele do życzenia i nie było bezpieczne dla funkcjonariusza, uważam, że funkcjonariusz który jest na stopniu Police Officer III powinien potrafić znaleźć dogodne miejsce do zatrzymania które niekoniecznie musi być parkingiem :P, oczywiście przyznaje się do tego, iż po zauważeniu tego błędu zaczepiałem FP w celu uświadomienia mu, iż źle stoi, ale on to lekceważył i po chwili chyba przypomniał mu się materiał z akademii i pojechał z zatrzymanym gdzieś indziej.
Dowód, który to potwierdza całe zajście:  https://imgur.com/IM9Qx3w

Ja, Pofturka zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Witam, Police Officer III sebeh. W dniu dzisiejszym zatrzymałem pojazd marki Elegy. Zatrzymaliśmy się na parkingu, bo było to najbardziej bezpiecznie miejsce. Gdy zatrzymany zaparkował a ja się ustawiłem i wykonywałem swoje czynności, podjechałeś Ty ze swoim kolegą i zacząłeś mnie prowokować i ingerować  w zatrzymanie. Ustawiłem się w taki sposób aby pozostawić lukę, w razie gdyby osoba zatrzymana chciałaby uciekać.

Czekam na decyzje Executive Staff.

Edytowane przez sebeh.
poprawka

Jeśli twoim zdaniem takie ustawienie się na zatrzymaniu to prawidłowe ustawienie, to chyba jesteś niekompetentny i powinieneś cofnąć się do akademii. Co do prowokacji to kiedy one miały miejsce? Zwróciłem Ci uwagę, że źle stoisz a ty zamiast naprawić od razu swój błąd to prowadziłeś zatrzymanie dopóki zatrzymany Ci nie napisał, żebyście odjechali gdzieś indziej XD. Jeśli skarga zostanie odrzucona bo lider uzna takie ustawienie za prawidłowe to pojawi się skarga w dziale KSF'u. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin