Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Bankomaty

Deas
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz no jak np. śpieszy mi się i mam większy zasób gotówki przy sobie to zazwyczaj nie mam gdzie go schować :/ i nie mam wtedy czasu szukać pustych bankomatów. Bankomaty były robione już naprawdę dłuższy okres czasu temu i posiadaliśmy z deka więcej niż wcześniej ;), zwiększenie ich pojemności (lub dodanie kilku) naprawdę nie zaszkodzi 

Dziś spędziłem około 10 min. na szukaniu pustego bankomatu.

PS. Dział propozycji nie istnieje, racja lecz to tylko lekka modyfikacja dotychczasowych zasobów ;)

Edytowane przez Deas

Wszystkie bankomaty są zapchane :D

Nie rozumiem miejsca twojego komentarza, nic on nie wnosi, a jest tylko spamem.

Co do samego pomysłu to nie jest głupi pomysł, ponieważ sam mam czasami trochę kwoty przy sobie i szukam wolnego bankomatu, tyle, że ja mam rangę i do lokacji mogę się teleportować.;p

Ogólnie pomysł jest fajny jednakże to nie zmieni za dużo. Wszyscy zaczną wpłacać ciągle te pieniądze w te miejsca co zawsze, ponieważ najwygodniej. Może kilka bankomatów trochę by opustoszało i trochę pomogło jednak większość dalej by się nie zmieniła. Mimo wszystko jestem za.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin