Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na gracza @Fizuu. - Oskarżony przez MiniJohnny

MiniJohnny
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MiniJohnny
Nick: MiniJohnny
Nick osoby oskarżonej: Fizuu.
Powód napisania skargi: Nadużywanie komend
Data zdarzenia: 17.01.2026 godzina około 01:10
Dowody:  https://medal.tv/pl/games/gta-sa/clips/lVzcNAcq4IiwdglBk?invite=cr-MSx0c1AsNDcwMjQxNTUx&v=15
Opis sytuacji: Jechałem sobie i przykroczyłem predkość podjechał obok mnie gość w gammie i miałem zamiar uciekac lecz SAPD Fizuu. nadużył komendy gdy jak dobrze widac na nagraniu siedziałęm juz w pojezdzie i zaczoł jechać (Gracz w gammie)  po czym SAPD wysiadł i wpisał komende żeby mnie zakuć moim zdaniem jest to nie dopuszczalne by robić takie coś bez podanego powodu i totalne olanie sytuacji.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  https://imgur.com/a/hhCBPUG

Witam, Police Officer III Fizuu

Wszystkie czynności zostały wykonane prawidłowo. Otrzymałeś informację, aby nie wysiadać z pojazdu, jednak zignorowałeś polecenie i podjąłeś próbę nieudolnej ucieczki. Reakcja z mojej strony była w pełni uzasadniona i zgodna z procedurami. Na załączonym nagraniu wszystko jest bardzo dobrze widoczne.

Pozdrawiam

10 godzin temu, Fizuu. napisał:

Witam, Police Officer III Fizuu

Wszystkie czynności zostały wykonane prawidłowo. Otrzymałeś informację, aby nie wysiadać z pojazdu, jednak zignorowałeś polecenie i podjąłeś próbę nieudolnej ucieczki. Reakcja z mojej strony była w pełni uzasadniona i zgodna z procedurami. Na załączonym nagraniu wszystko jest bardzo dobrze widoczne.

Pozdrawiam

Czyli jak mam rozumieć mogłes to wykonać ale jak dobrze wiemy gdy gracz siedzi w pojezdzie i ten pojazd sie przemieszczał nawet przez nie cała sekundę nie mogłeś tego zrobić. Moim zdaniem na nagraniu wszystko bardzo dobrze widać że siedziałem w samochodzie więc no najlepiej bedzię jak pokażesz swoje nagranie jeśli takowe masz lecz dostałem taką infomacje nie wysiadanie z pojazdu lecz wysiadłem i wsiadłem do innego na g wiec moim zdaniem jest to poprostu nadużywanie komend bo widać dobrze na nagraniu że siedziałem w pojezdzie 

Pozdrawiam

Edytowane przez MiniJohnny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin