Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Nieznajomy_4692 - oskarżony przez Majsonekkk

Majsonekkk
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:  Nieznajomy_4692
Data i godzina zdarzenia: 11.02.2026 - 21:19
Pełen opis sytuacji: Zobaczyłem akcje RP i stwierdziłem że chciałbym zobaczyć co się dzieje więc wbiegłem na pobliski most , policjant poinformował mnie , o tym że jest bomba zakuł w kajdanki i zaprowadził do samochodu , pózniej gdy został zablokowany most pojechałem na góre i stanąłem na samochodzie aby popatrzeć na RP bo bardzo mnie to ciekawiło , niestety przez desink spadłem z samochodu za niego i bez powodu policjant zaczął mierzyć w moją stronę i strzelać bez umożliwienia mi ponownego wejścia na samochód co nie powinno mieć miejsca bo nie biegłem w stronę akcji rp ani razu co widać na nagraniu i podstawy do użycia broni nie było , do tego gdy poinformowałem gracza , że użył broni bezpodstawnie , i powiedziałem że będę pisał skargę olał mnie nie podając swojego nicku gdy nie mam pewności , że to co teraz podałem wystarczy , zachowanie skandaliczne i niedopuszczalne , jeśli nie umie panować nad emocjami i ruchami to niech nie pracuje w tej służbie dziękuję 
Dowód, który to potwierdza całe zajście:  https://medal.tv/games/grand-theft-auto-san-andreas/clips/m6cS6vrAMlk7ZLBh-?invite=cr-MSxBNE0sMzkwMzcwMTA5

Witam,

Załączone dowody za dużo nie przedstawiają sytuacji, lecz o analizie filmu można dostrzec, że funkcjonariusz użył wobec ciebie "Less Lethal" i na dodatek Cię nie trafił, więc nie widzę powodów do napisania skargi, żadna strona nie została poszkodowana.

Skargę odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin