Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Piotrek_gs, oskarżony przez erVIN*

erVIN*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: @erVIN*
Nick osoby oskarżonej: @Piotrek_gs
Powód napisania skargi: Nieprawidłowy powód odholowania oraz nieregulaminowe odholowywanie pojazdów z prywatnych posesji. Auto z tego co pamiętam to zaciągnięte było na ręcznym + dodatkowo znajduje się na terenie prywatnym nieruchomości. Poproszę Pracownika o wytłumaczenie i screen dowodowy. 
Dowody: https://imgur.com/a/1twKviN

Witam po sprawdzeniu mojego ss faktycznie to była prywatna posesja a jakby to nie była posesja to powieninem to dać jako źle zaparkowany. Z góry przepraszam bo nie zobaczyłem dokładnie ze to prywatna posiadłość wiec oddam ci pieniądze za wyciągniecie pojazdu. Oraz jestem gotowy na przyjęcie konsekwencj tego co zrobiłem. Takie sytuacje się już więcej nie powtórzą i jeszcze raz przepraszam 

4 minuty temu, Piotrek_gs napisał:

Witam po sprawdzeniu mojego ss faktycznie to była prywatna posesja a jakby to nie była posesja to powieninem to dać jako źle zaparkowany. Z góry przepraszam bo nie zobaczyłem dokładnie ze to prywatna posiadłość wiec oddam ci pieniądze za wyciągniecie pojazdu. Oraz jestem gotowy na przyjęcie konsekwencj tego co zrobiłem. Takie sytuacje się już więcej nie powtórzą i jeszcze raz przepraszam 

Zgadza się, jako Adepci zwracajcie uwagę na to, ponieważ to już druga sytuacja, gdzie odholowano mi z tego miejsca pojazd (mowa tutaj oczywiście o nieruchomości obok TSA i "ciemnej uliczce" gdzie stoi mój Walton). Oczekuję jedynie zwrotu 750PLN za wyjęcie pojazdu z parkingu policyjnego. Wpłaty możesz dokonać na PID (350112) w banku San Fierro / Palomino Creek. 

Edytowane przez erVIN*

10 godzin temu, erVIN* napisał:

Zgadza się, jako Adepci zwracajcie uwagę na to, ponieważ to już druga sytuacja, gdzie odholowano mi z tego miejsca pojazd (mowa tutaj oczywiście o nieruchomości obok TSA i "ciemnej uliczce" gdzie stoi mój Walton). Oczekuję jedynie zwrotu 750PLN za wyjęcie pojazdu z parkingu policyjnego. Wpłaty możesz dokonać na PID (350112) w banku San Fierro / Palomino Creek. 

✔ Wykonałeś przelew na konto gracza erVIN* (PID:350112), o kwocie 750 PLN z konta Konto główne.
Tytuł przelewu: Za nie prawidłowe odholowan

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin