Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Pavi, Opiekunem frakcji SAFD

Emajla
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png
Witam, z tej strony Młodszy Redaktor @Emajla z 4Life News. Zapraszam do przeczytania wywiadu z @Pavi.
5D4B3bb.png
nFMvguG.gif
5D4B3bb_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

E - Emajla
P - Pavi
Linie-poziome-z-logiem-i-bez

E : Witam, z tej strony Młodszy Redaktor Emajla z 4Life News. Czy zechciałbyś udzielić wywiadu i odpowiedzieć na kilka pytań?
P: Hej, z przyjemnością odpowiem na Twoje pytania.

E: Wspaniale, na początku opowiedz proszę coś o sobie, swoich zainteresowaniach i tym, czym zajmujesz się na co dzień.
P: Jasne, mam na imię Paweł, mam 21 lat i aktualnie pracuję jako operator CNC. W wolnym czasie lubię jeździć autem po mieście bez celu. W momencie kiedy zauważę jaka ilość paliwa została spalona, wracam do mojego drugiego ulubionego zajęcia, jakim jest spędzanie czasu w gierkach ze znajomymi. Czasem zdarzy się obejrzeć jakiś mecz piłki nożnej, staram się również na bieżąco śledzić przygotowania do przyszłego sezonu F1.

E: Na serwerze spędziłeś już 5562 godzin. Czy nazwałbyś ten czas dobrze spożytkowanym? Są może jakieś sytuacje, które wspominasz najlepiej lub najgorzej na przestrzeni tego okresu?
P: Nazwałbym ten czas dobrze spożytkowanym głównie dzięki ludziom, którzy urozmaicali mi chwile spędzone na serwerze. Jedne z najlepszych momentów jakie wspominam, to te spędzone we frakcjach, na samym początku SARA, a później w SAPD oraz administracji. Natomiast, jeśli chodzi o gorsze chwile, to zdarzały się. Jednak żadne z nich nie były na tyle poważne, by zapadły mi w pamięć.

E: Przez ten długi czas, na pewno udało Ci się zgromadzić niemały majątek. Opowiesz ile udało Ci się na ten moment uzbierać i czy planujesz go powiększyć?
P: Wydaję mi się, że mój majątek na dany moment to coś około 10 milionów, zgromadzone są głównie w pojazdach. Nie nastawiam się na powiększanie majątku, przez co nie zajmuję się zarabianiem na pracach dorywczych lub handlem. Lecz przez to, że siedząc na serwerze, przebywam głównie na służbie, majątek naturalnie się powiększa, ze względu na wypłatę frakcyjną.

E: Wspomniałeś o administracji serwera. Jeszcze niedawno widniałeś w składzie ekipy jako Administrator. Co skłoniło Cię do odejścia, czy może planujesz powrót?
P: Zgadza się, od kilku tygodni nie pełnię już roli administratora. Moje odejście spowodowane było głównie przez pewnego rodzaju monotonność pracy. Sama rola jest ciekawa, ale przyszedł moment, gdzie wyrabianie normy stało się dosyć nudne i uznałem, że póki co, zrobię sobie przerwę. W szeregach ekipy serwera, bez przerwy, przez ponad 2 lata, chciałem zobaczyć jak wygląda zwyczajna rozgrywka na serwerze bez przywilejów administracji. Jeśli chodzi o powrót, to planuję go jeszcze w tym roku.

5D4B3bb.png

NUaSeLZ.gif

5D4B3bb.png

E: Jesteś we frakcji San Andreas Police Department, od niedawna na stopniu Detective III, dodatkowo jesteś członkiem dywizji Investigative Staff. Opowiesz jak wygląda Twoja codzienność we frakcji i co należy do Twoich obowiązków?
P: Moja codzienność wygląda dokładnie tak, jak pewnie większość sobie to wyobraża. Służba głównie polega na patrolowaniu ulic San Andreas, pościgach za bandytami oraz realizowaniu nadesłanych zgłoszeń. Przynależność do Investigative Staff pozwala mi rozszerzyć zwyczajną służbę o wykonywanie obław na osoby poszukiwane oraz daje mi kompetencje do wykonywania takich akcji jak działania antynarkotykowe, badania miejsca zbrodni czy oględziny zwłok.

E: Jeśli miałbyś zmienić frakcję to na jaką?
P: Na ten moment nie planuje zmiany frakcji. SAPD to miejsce, w którym czuję się bardzo dobrze. Jeżeli zmusiliby mnie do zmiany frakcji, prawdopodobnie byłoby to SAFD. Dzięki przynależności do KSF, było mi dane poznać działanie każdej frakcji. Przez to mogę stwierdzić, że frakcja SAFD, której jestem opiekunem byłaby dla mnie najbardziej atrakcyjna, ze względu na swoje obowiązki oraz to w jaki sposób ogólnie funkcjonuje cała struktura.

E: Należysz do Komisji Spraw Frakcyjnych i opiekujesz się frakcją SAFD. Jak długo pełnisz już ową funkcję?
P: Stanowisko opiekuna w Komisji Spraw Frakcyjnych pełnię już od około półtora roku. W tym czasie poszerzyłem swoją wiedzę w zakresie działania wszystkich frakcji.

E: Powiesz nam więcej o swoich zadaniach i obowiązkach jakie pełnisz w Komisji Spraw Frakcyjnych wobec wszystkich służb, jak i tej jednej konkretnej?
P: Moim głównym zadaniem jest kontrola zarządów frakcji, co rozkłada się na obecność na spotkaniach frakcyjnych, nadzór przeprowadzanych egzaminów oraz rekrutacji.

E: Aktualnie jesteś w organizacji Shirayuki. Jak to się stało, że dołączyłeś właśnie tam?
P: Moja poprzednia organizacja zaczęła się rozpadać, a w międzyczasie znajomi wpadli na pomysł, aby założyć własną, zamkniętą organizację dla małego grona osób. Tak właśnie dołączyłem do Shirayuki.

E: Co Twoim zdaniem wyróżnią tę organizację z pośród innych?
P: Organizacja na pewno różni się od innych tym, że nie ma w niej określonych zasad co do pojazdów i składek. Jesteśmy zwykłą paczką znajomych i nie ubieramy garniturów.

5D4B3bb.png

iUZbUXU.gif

5D4B3bb.png

E: Będziemy powoli kończyć nasz wywiad, więc jeszcze parę swobodnych pytań. Czy grasz w coś jeszcze oprócz MTA?
P: Gram czasami jeszcze w Rocket League, a gdy nerwy pozwolą załączam LoLa. Po za tymi spoconymi grami chilluje co jakiś czas w Forzie Horizon 5.

E: Mówiłeś o tym, że w wolnym czasie lubisz jeździć autem. Chcesz może pochwalić się jakie to samochód oraz jaki pojazd jest twoim marzeniem?
P: Nie ma zbytnio czym się chwalić, moim starym chrupkiem jest BMW E60 z moim zdaniem najlepszym silnikiem M57D30. Co do wymarzonego, mam takie dwa, jedno realne BMW M3 E92, nierealnym zaś jest Ferrari F8

E: Jakiego rodzaju muzyki słuchasz? Masz jakieś konkretne ulubione utwory?
P: Słucham różnego rodzaju utworów. Połowę dnia będę słuchał bambi, a później puszczę sobie Firmę. Czasami mam mood, żeby włączyć jakieś francuskie piosenki. których w ogóle nie rozumiem, a czasami niszczę swoje bębenki uptempo.

E: Jaki kolor jest Twoim ulubionym?
P: Mój ulubiony kolor to bez wątpienia, nudziarski czarny

E: Kawa czy herbata? - i dlaczego właśnie to? 
P: Lubię obie opcje, częściej jednak zdarza mi się wypić kawę, obowiązkowo z mlekiem i bez cukru.

E: Jakie danie mógłbyś jeść codziennie do końca życia?
P: Sałatka gyros - po prostu, nie wymaga argumentacji.

E: Super! W takim razie bardzo dziękuję Ci za udzielenie wywiadu. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
P: Również dziękuję za możliwość udzielenia wywiadu. Pozderki lecą do wszystkich członków organizacji Shirayuki oraz frakcji SAPD, a w szczególności kilka osób ;)@RFK, @SzarY*, @Wr77zeR*, @PolakoVskY*, @KubiN*, @Virlaen., @LuKi16, @macias187, @K4fulsky*, @Najcior., @grubyyo, @vickyxo, @Atryk., @og.ruddyy0, @R4eax., @bonit., @Shiro*, @IgorRzeka, @Koszk, @AcriZ, @D@mian, @im8yearsold, @kondziolek, @Laykxs, @LESHI, @Mefju4, @MRZ, @pepsiak01, @Ramzess*, @Robsonek, @veqzo, @Voxber, @Veon.ogf, @Januszz*, @WielkiChop, @umefor, @Argen, @TrondoZPL*, @RIPSO, @Giendek, @spokomichas, @WarninG., @_RySiek* POOOZDRO

5D4B3bb.png
Dziękuję za przeczytanie materiału! Zachęcam również do zapoznania się z innymi materiałami naszej redakcji.

Linie-poziome-z-logiem-i-bez

JbkWrPQ.png
Autoryzował: @og.ruddyy0

5wNnuaX.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin