Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Zastępcą Dyrektora |Diesel|

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witam, z tej strony Starszy Redaktor @XKrakroX z Redakcji 4Life News! Zapraszam was do przeczytania wywiadu z Zastępcą Dyrektora @|Diesel|

5D4B3bb.png

dEqX9Su.png

5D4B3bb.png

X - XKrakroX
D - Diesel

5D4B3bb.png

X - Witam, z tej strony Starszy Redaktor XKrakroX z Redakcji 4Life News. Czy zechciałbyś udzielić wywiadu?
D - Oczywiście, że tak.

X - Świetnie! W takim razie na sam początek opowiedz coś o sobie.
D - Hej cześć i czołem, jestem Paweł lat 17 i pochodzę z małopolski, na co dzień pracuję w drzewie i lubie spać. =

X - Rozumiem. Co najbardziej lubisz robić w wolnym czasie?
D - Niedawno właśnie zacząłem pracę, ale poza nią to wychodzę ze znajomymi lub jeżdżę na motorze.

X - Skąd pomysł na granie w MTA? Ktoś ci powiedział o tym, że istnieje coś takie, jak to wyglądało?
D -  Kolega kiedyś grał u siebie na jakimś pseudolku lata temu i po kilku poradnikach odnośnie do instalacji platformy MTA pobrałem.

X - Jak trafiłeś na serwer 4Life?
D - Na 4life trafiłem przez wpisane w wyszukiwarkę MTA polski i wyświetlił mi się 4life, czy jakoś tak...

X - Na serwerze przegrałeś ponad 2678 godzin. Nie uważasz tego czasu za zmarnowany?
D - Przez tyle godzin poznałem dużo fajnych ludzi, z którymi kontakt mam do dziś, więc nie, nie uważam tego czasu za zmarnowany.

X - Jaki aktualnie posiadasz majątek na serwerze?
D - Aktualnie posiadam Ranchera longa 2.2 ft z nitro, Cheetaha 2.2 ft z nitro, sultana 2.2 pft, do którego planuje nitro, emperora 1.8, który będzie niedługo 2.2 ft z nitro i kilka eventówek. Do tego skromne minutki z frakcji do wypłacenia 1.2kk. Czy to dużo jak na tyle godzin? Nie wiem.

4nrF60D.png

jV7jGEC.gif

4nrF60D.png

X - Planujesz przynależeć do administracji serwerowe?
D - Kiedyś miałem chęć dołączenia do administracji, lecz obecnie nie miałbym pewnie na tyle czasu, aby pogodzić aż tyle obowiązków, więc póki, co sobie odpuszczam.

X - Dlaczego akurat TSA wybrałeś?
D - TSA wybrałem, bo wydawała mi się to najfajniejsza frakcja po pobycie w SAFD i się nie myliłem, fajna atmosfera i jazda autem, czego chcieć więcej?

X - Wcześniej byłeś we frakcji SAFD, na stopniu Kapitana, dlaczego odszedłeś?
D - Odszedłem z kilku powodów, lecz głównie wypalenie frakcją i jazda do tych samych zdarzeń cały czas, więc postanowiłem spróbować czegoś nowego.

X - Jak się podoba w TSA, jesteś aktualnie na randze Szofer. Jak to wygląda od środka?
D - W TSA jest mi bardzo dobrze, fajni ludzie i luźna służba, stały kontakt z ludźmi, początkującymi, jak i z doświadczonymi wyjadaczami. Od środka frakcja wygląda niewiele inaczej niż od zewnątrz, jeżdżę taksówką i wożę ludzi z punktu A do punktu B, nic trudnego. Można sobie urozmaicić służbę, wchodząc na pododdziały, takie jak busy, transport lotniczy i eskorta vip, każdy znajdzie coś dla siebie.

X - Dobrze, obecnie przynależysz do Studia Filmowego, jako Zastępca Dyrektora, opowiedz skąd pomysł na właśnie Studio filmowe?
D - Chciałem dołączyć do biznesu tak po prostu, bez żadnego celu, po przemyśleniach postawiłem na studio, okazało się, że od środka panuje fajna luźna atmosfera i jakoś tak wyszło, że awansowałem na zarząd.

X - Jakie są twoje obowiązki jako członek zarządu owego biznesu?
D - Jako Zastępca dyrektora głównie wyznaczam osoby odpowiedzialne za dany projekt, sprawdzam scenariusze wysłane przez twórców, sprawdzam filmiki po montażu czy nadają się na tiktoka i wprowadzam nowe osoby.

4nrF60D.png

m3eyklm.png

4nrF60D.png

X - Obecnie przynależysz do organizacji Extreme. Na randze V-Lider czym, ciebie zainteresowała owa organizacja?
D - Po odejściu z organizacji Dirty Angels, szukałem czegoś nowego dla siebie, gdzie się odnajdę i nie ma syfu w organizacji, trafiło na extreme i się nie zawiodłem. Po dołączeniu od razu wiedziałem, że tu zostanę na dłużej i jakoś tak leci 2 lata. Także pozdrawiam cieplutko całe ekstrimy!

X - Jakie jest twoje marzenie na 4Life? Może jakaś ranga we frakcji, administracji? A może pojazd?
D -Wszystkie marzenia spełniłem, chciałem Cheetaha i longa 2.2 ft z nitro i mam, teraz jedyne, do czego dążę to maksymalna ranga w TSA i wiernie służyć jako członek VFD.

X - Dobrze, to wszystkie pytania które, dla ciebie przygotowałem. Bardzo dziękuje ci za poświęcony czas, chciałbyś kogoś pozdrowić?
D - Dzięki śliczne za wywiad, chciałbym pozdrowić motorole @pomocnik2000 ciasto @Ciasioo lidera biznesu @Makgor.WPL taktyka @chocondy<3, lidersona @Ulgi, super opiekuna @Wr77zeR* oraz dobrego @KrzychuL_ pozderki

4nrF60D.png

Dziękuje za przeczytanie wywiadu! Mam nadzieje, że się spodobał, zapraszam do obserwacji subforum Redakcji 4Life News!

4nrF60D.png

HDOMy0J.png
Autoryzował: @bartoszek.

pTwv4Dc.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin