Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Bombowiec__ oskarżony przez YoLo*

YoLo*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Bombowiec__
Data i godzina zdarzenia: 21.02.2026r. 14:30
Pełen opis sytuacji: Jeżdżąc w pracy Eatsy, dostałem crasha. Wszedłem ponownie na serwer po minucie, a pojazd już jechał na PP. Funkcjonariuszowi dodatkowo źle pokazał panel pod suszarką, że pojazd leży już tam niby 3 minuty, co jest niemożliwe, ponieważ z logów wynika, że nie było mnie tylko minutę. Proszę tylko o zwrot gotówki 750 PLN, gdyż nie będę pokrywać błedów gry. Pozdrawiam

Dowód, który to potwierdza całe zajście: 

2026-02-21 14:28:52] [Output] : GO> Adrianoo9710 (27): Wycena autek 1.6+ pm zapraszam! <<<300 PLN>>> (Ostatni log przed crushem)

[2026-02-21 14:30:14] [Output] : Ⓘ Witaj na serwerze 4Life! (Tutaj już byłem na serwerze) 

<< Bombowiec__ [167]: Przejezdzalem przez LS, lezal motor na ulicy, podbieglem poczekalem 3 minuty, i zabralem.

Ja, Yolo* zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje

Witam, Cadet Bombowiec__, San Andreas Police Academy.

Wypowiem się jeszcze raz w tym temacie może bardziej szczegółowo. Przejeżdżałem górna częścią Los Santos dokładnie w okolicach Vinewood, Temple zastałem tam motor bez właściciela w pobliżu, sprawdziłem, o której dokładnie był użytkowany, była to godzina 14:27, dodatkowo poczekałem na ciebie koło 3 minut, gdzie nie miałem takiego obowiązku, na moim zrzucie ekranu widać, że około 14:30 wykonałem ten zrzut, a zanim zapakowałem motor na lawetę to minęły jeszcze jakieś 2 minuty, a ciebie nadal nie było, dalej uważam, że twoja skarga jest zbędna.

(https://imgur.com/a/HmsV7Df)

Witam,

po przesłanym przez funkcjonariusza screenshocie, widać, że pojazd nie był używany 3 minuty, więc postąpił prawidłowo.

Po analizie logów rzeczywiście otrzymałeś crasha o 14:29, lecz skąd funkcjonariusz mógł to wiedzieć, skoro suszarka pokazywała mu inaczej.

Skargę odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin