Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na kryser - oskarżony przez Siaczko

Siaczko
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: kryser
Data i godzina zdarzenia: 21.02.2026 15:50
Pełen opis sytuacji: Rozpocząłem pościg RP, odgrywałem każdy moje zderzenie czy co kolwiek, funkcjonariusz kryser wstawił mi mandat o kwocie 9,000 PLN prawie. Gdzie nie powinno być tego mandatu dowiedziałem się od wyższych stopni a on mi wklepał go oraz wklepał jazda pojazdem w miejscach do tego nie przystosowanych gdzie to był pościg RP i nie jeździłem po trawie ani nic nie wyskakiwałem zwykły pościg RP. Można sobie sprawdzić jak odgrywałem w logach.
Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/Teg2EvR

Ja, Siaczko zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

• Support

Uszanowanie, Police Officer III+1 kryser. SA Police Department.

Z mojej strony została podjęta decyzja o nadaniu Ci mandatu pomimo pościgu RP, ponieważ tak jak wyjaśnił jeden z funkcjonariuszy, będący na miejscu zdarzenia - W przypadku pościgu RP mamy prawo do odstąpienia od mandatu, ale nie obowiązek. Przechodząc do powodu "prowadzenie pojazdu w miejscu do tego nieprzystosowanym". Zdarzyło Ci się kilka razy wjechać na tzw. "offroad" oraz chodniki.

Uważam, że wystarczająco wyczerpałem temat oraz wszystko Ci wyjaśniłem. Oczekuję na decyzję Executive Staff.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin