Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Dux, oskarżony przez Grzesiooo

Grzesiooo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Uszanowanie z tej strony Adept Dux z San Andreas Road Assistance, odnose się do napisanej skargi na mnie.

Na zdjęciach w linku https://imgur.com/a/na1Lyyy widać, mój faktyczny login na Discordzie i jak login z innego konta. Konto ma dużo identycznym rzeczy, jednak na jednym z ss'ów z telefonu widać jak konto, które prawdopodobnie się podszywa pode mnie ma inny login, jest to login duxik.1., a ja na discordzie używam z logina duxik.

Chcialbym też powiedzieć, że nie zależy mi na innych serwerach RPG na MTA, w dodatku moja aktywność w grach zmalała od pewnego czasu. W tym czasie nawet nie gram na serwerze 4Life MTA i nie wchodzę na służbe, chciałbym też dodać iż o godzinie 11:41 byłem w szkole i nie mogłem napisać tego podania.

Znalazłem też konto o tym samym loginie, które ma te samo profilowe i jest stworzone dziś. https://imgur.com/a/l3ASAlf

Ode mnie to już wszystko, chyba że zarząd by chciał jeszcze jakieś dodatkowe informacje. Czekam na decyzje Zarządu w tej sprawie.

Edytowane przez Dux
Dodanie kolejnego ss'a

Dobry wieczór, jeszcze raz, wczoraj kolega poprosił mnie o wysłanie skargi, ponieważ on ma bana na forum, a więc wysłałem, lecz po przeanalizowaniu ss'ów podesłanych od adepta Dux stwierdzam, iż skargę można zamknąć, bo jest to po prostu próba wyrzucenia gracza za nic, przepraszam i następnym razem będę sprawdzał co podsyła ktoś, żebym wysłał, dzięki i tyle z mojej strony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin