Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News – Wywiad z Szefu*

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Uszanowanie, z tej strony Redaktor @Hub3rt-_- z Redakcji 4Life News. Zapraszam do przeczytania wywiadu z @Szefu*!

5D4B3bb.png

H: Hub3rt-_-
S: Szefu*

5D4B3bb.png

H: Witam, z tej strony Redaktor Hub3rt-_- z Redakcji 4Life News. Czy zechciałbyś udzielić wywiadu?
S: Hej, z miłą chęcią, nie ma problemu.

H: Super! Na początek – mógłbyś powiedzieć nam coś o sobie?
S: Nazywam się Igor. Mam 21 lat mieszkam w województwie kujawsko-pomorskim, niedaleko Torunia.

H: Czym zajmujesz się na co dzień poza grą? 
S: Na co dzień pracuję jako mechanik nastawiacz na Produkcji. Hobbystycznie interesuję się motoryzacją, uwielbiam słuchać dźwięk dobrego car audio oraz sportowego silnika lub fajnie zrobionego autka, które rzuca się w oczy.

H: Jakie masz marzenia lub cele w życiu prywatnym?
S: Moim głównym marzeniem to stworzyć cudowną i kochająca siebie rodzinę, która szanuję siebie na każdym kroku i nie ma żadnego problemów majątkowych lub psychicznych. I odchować swoje dzieciaki by chodziły z przytupem i zawsze były pewne siebie. I być po prostu dobrym ojcem oraz wzorem do naśladowania. Tak z takich celów w życiu prywatnym to jeździć sobie sportowymi samochodami i bawić się życiem, ponieważ mamy je tylko jedno.

H: Czy masz jakieś zwierzę, a jeśli nie – jakie chciałbyś mieć w przyszłości?
S: Miałem. Pomimo tego nadal chce mieć.

H: Czy poza MTA grasz również w inne gry? Jeśli tak, to jakie?
S: Tak, jest to Minecraft, Asseto Corsa, Forza Horizon, GTA V, Rocket League, World of Tanks, Euro Truck Sim. 2, CS 2, czasami zdarzy się zagrać w UFC 5 lub FIFA.

5D4B3bb.png

hnSAqJK.gif

5D4B3bb.png

H: Przejdźmy teraz do tematów związanych z serwerem. Na serwerze masz przegrane 1500 godzin. Czy uważasz, że dobrze wykorzystałeś ten czas? Jest coś, czego żałujesz?
S: Myślę, że na pewno trochę żałuję tego czasu, ponieważ mogłem go spędzić nie co inaczej pograć może w inne gry lub spędzić go nieco bardziej aktywnie, chociaż i tak to nie jest jakiś największy wynik, jeśli chodzi o serwer, znam graczy którzy, mają więcej.

H: Jesteś członkiem frakcji TSA na randze Doświadczony Przewoźnik. Dlaczego zdecydowałeś się właśnie na tę frakcję?
S: Jeśli mam być szczery szukałem czegoś innego na serwerze, a z racji takiej, że spodobała mi się praca E-Transportera, chciałem spróbować jak, to jest w być taksówkarzem. Nie myliłem się, bardzo mi się tu podoba i nie żałuję żadnej minuty spędzonej na służbie. Poznałem wiele osób, z którymi kontakt mam obecnie. Niektórych z nich poznałem nawet osobiście, spotykając się w swoich miastach.

H: Jak wygląda twoja praca w TSA?
S: Moje obowiązki w TSA wyglądają następująco. Wchodzę do panelu, wpisuję odpowiednią komendę, zakładam skina, który jest przydzielony na moją rangę i jadę na postój w oczekiwaniu na zlecenie lub na klienta.

H: Czy widzisz siebie kiedyś w innej frakcji? Jeśli tak – w jakiej i dlaczego?
S: Na obecną chwilę nie chce zmieniać frakcji, ale zobaczymy, co będzie w przyszłości.

5D4B3bb.png

WHARhbQ.gif

5D4B3bb.png

H: Jesteś również związany z biznesem 4Music. Na czym polegają Twoje obowiązki?
S: Owszem od nie dawna, ale jestem. Wejście na audycję dla niektórych może być proste i banalne, ale wiąże to za sobą duże skupienie i poprawną wymowę. Odpalanie specjalnego programu dzięki, któremu łączymy się z waszą ulubioną stacją 4Music i nadajemy na żywo przy naszych ulubionych utworach.

H: Dlaczego akurat 4Music? Co Cię przekonało do tego biznesu?
S: Lubię dosyć często muzyki czy to jak jadę do pracy, siedzę w garażu lub nawet gram w gry komputerowe. Nie oszukujmy się, muzyka między nami jest wszędzie. Kto nie lubi jeździć autobusem/samochodem przy swoich ulubionych hitach lub kawałkach swojego ukochanego artysty. Uważam, że muzyka to coś więcej niż tylko bit i tekst. To coś, co wyraża charakter i osobowość drugiego człowieka.

H: Podczas audycji puszczasz głównie disco polo – domyślamy się, że lubisz ten gatunek. Czy są jeszcze inne style muzyczne, które Ci się podobają?
S: Staram się zapewnić dobrą zabawę podczas moich audycji, w międzyczasie również lubię posłuchać retro, czyli tzw. dobrych brzmień, do których bawiło się kilkanaście lat temu.

H: Czy planujesz w przyszłości dołączyć do innego biznesu, czy na razie nie masz takich planów?
S: Nie, na razie takie plany odsuwam na bok.

H: Jak oceniasz swój rozwój na serwerze po tylu przegranych godzinach?
S: Uważam, że bardzo pozytywnie, mam 3 furki które, są robione pod fajne projekty, także niczego mi nie brakuje.

H: Jakie masz cele i marzenia związane z serwerem?
S: Na pewno chciałbym, spróbować swoich sił w administracji wiedząc, że mam już jakieś pojęcie na tej randze, ponieważ byłem na innym serwerze, a w przyszłości chciałbym spróbować sił w innej frakcji.

H: Jak wyglądały Twoje początki na serwerze 4Life? 
S: Swoje początki na serwerze uważam, że były bardzo luźne. Graliśmy w 5 z moimi znajomymi z miasta, ten czas gdzie kupiliśmy swoje pierwsze samochody, wsadzaliśmy jakieś tune do manan i jaraliśmy się tym, co jest, nie wiedząc, że aktualnie spędzamy najlepszy czas swojego życia. Zero obowiązków, stresu tylko dobra zabawa i śmiech na słuchawkach.

5D4B3bb.png

O8sh7Se.gif5D4B3bb.png

H: Skąd wziął się pomysł na Twój nick? Czy kryje się za nim jakaś historia?
S: Owszem, kryje się. Kilka lat temu poznałem cudownego gościa na serwerze CS GO, który miał nick SzefSzefa, z którym bardzo dobrze mi się rozmawiało, ale niestety przez życie prywatne oraz brak czasu na gierki kontakt nam się urwał, więc ku jego pamięci, który pomagał mi bardzo i cudownie się z nim bawiłem, grając w inne gry, postanowiłem, że właśnie taki nick będzie mi towarzyszyć, bym nigdy o nim nie zapomniał.

H: Jesteś obecnie w organizacji PayDay na randze Helper Of Executive Staff. Co cię przekonało do tej właśnie organizacji?
S: Głównie przekonał mnie mój znajomy Zewsky000. Jego organizacja upadała, więc chciałem mu pomóc w odbudowie takowej organizacji, co na całe szczęście się udało. Dołączyło wiele osób, tworzymy dla naszych członków przeróżne eventy i zabawy oraz staramy się dodawać rzeczy i przyjemności, jakich nie ma w innych organizacjach.

H: Czy należałeś wcześniej do jakiejś organizacji? Jeśli tak, to, jak ją wspominasz?
S: Należałem, ale to był jakiś czas temu, kiedy miałem przerwę. Była to Ambasada, która, jak mi na ten czas wiadomo, nie istnieje.

H: Czy uważasz, że osiągnąłeś już wszystko, co było możliwe na serwerze, czy wciąż masz coś do zdobycia?
S: Wydaje mi się, że 4Life jest takim serwerem, że żeby mieć wszystko, trzeba grać i grać, bo co jakiś czas twoje pomysły mogą się zmienić, a to kolejny samochód pod projekt lub wymaxowanie wszystkich prac nie jest takim łatwym osiągnięciem. Więc uważam, że nie.

H: Czy jest jakaś sytuacja lub moment na serwerze, który szczególnie zapadł Ci w pamięć?
S: Jest kilka takich sytuacji – kupienie swojego pierwszego samochodu powyżej 200k, którym był Zion, egzamin kończący akademię i wiele, wiele innych.

H: Niestety nasz wywiad dobiega końca. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić lub coś przekazać graczom?
S: Miło mi było podpowiadać na twoje pytania i dziękuję za spędzony czas. Z góry chciałbym pozdrowić całą organizację PayDay, a w szczególności @Zewsky000, @Koszk, @KUDYBA, @Brzuskaa, @CapitanDreams, @Adimii, @Maras., @Oskaren, całą frakcję TSA, zwłaszcza @KubiN* i jej główny zarząd: @Hubs*, @MateuszXQ. Jak i mój ukochany biznes: @TKO_Hugokopter, @klonwielki, @Patryk99, @Desterek, oraz wszystkie osoby, które poznałem na serwerze. Bawcie się, ponieważ życie macie tylko jedno!

5D4B3bb.png

Dziękuję za przeczytanie wywiadu oraz zachęcam do śledzenia innych materiałów redakcji.

5D4B3bb.png

eaPlvcW.png

Autoryzował: @bartoszek.

5wNnuaX.png

Edytowane przez Hub3rt-_-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin