Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika *Detonator* , oskarżony przez KMB123

KMB123
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: KMB123
Nick osoby oskarżonej:  *Detonator*
Powód napisania skargi: Niepoprawne włożenie pojazdu na parking policyjny.
Dowody: Auto było odstawione w blip oddawania pojazdów i odrazu wyszedłem z serwera, ktoś musiał przepchnąc auto kawałek dalej, ale raczej to nie powód aby wstawić pojazd za 1500PLN na parking policyjny za *brak opłaty parkingowej* https://imgur.com/a/W176N1E Gdyby auto było zaparkowane, by miało zaciągnięty ręczny. A więc w tym przypadku jak już to porzucenie pojazdu mogłoby mieć miejsce, mimo że jakiś gracz zepchnął z blipa.

Edytowane przez KMB123
wzór

Witam, z tej strony Doświadczony Budowlany @*Detonator* z San Andreas Road Assistance! 

W mojej opinii wina, że ktoś ci postanowił przepchać pojazd nie leży w mojej osobie, tylko twojej, ponieważ powinieneś odczekać chwilę aż pojazd zostanie oddany do przechowywalni, a nie odrazu wychodzić z serwera. Albo przynajmniej zaciągnąć ręczny aby nikt nie mógł ci tego pojazdu przepchać. 

Zamieszczam  również ss dokumentujący brak Opłaty https://imgur.com/a/m5XSvG8

Sytuację pozostawiam do oceny zarządu frakcji. 

Ode mnie to już wszystko,życzę ci miłego dnia i Pozdrawiam. 

Edytowane przez *Detonator*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin