Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z pablo2712!

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Uszanowanie, z tej strony Redaktor @Hub3rt-_- z Redakcji 4Life News. Zapraszam do przeczytania wywiadu z @pablo2712

5D4B3bb.png

H - Hub3rt-_-
p - pablo2712

5D4B3bb.png

H: Witam, z tej strony Redaktor Hub3rt-_- z Redakcji 4Life News. Czy zechciałbyś udzielić wywiadu?
p: Jasne, pytaj śmiało.

H: Super! Na początek – mógłbyś powiedzieć nam coś o sobie?
p: Jestem Paweł, w tym roku skończę 18 lat. Osobiście interesuję się grami, strukturami straży pożarnej, jak i trochę moim zawodem. Uczę się jako tapicer w szkole branżowej I stopnia.

H: Jak spędzasz swój czas w wolnych chwilach?
p: Głównie siedzę w domu, bo na wiosce nie ma co robić. Trochę ćwiczę, zajmuję się zwierzakami w domu, gram w gry i spędzam czas z moją dziewczyną.

H: Wspomniałeś o zwierzętach. Jakimi zwierzętami się zajmujesz?
p: Zajmuję się dwoma psami i jednym kotem.

H: Czy oprócz MTA grasz jeszcze w inne gry? Jeśli tak, to w jakie?
p: Tak, gram. Najczęściej jest to My Summer Car, lubię też pograć w Cry of Fear.

H: Jakie masz plany lub marzenia związane ze swoim życiem prywatnym?
p: W planach mam, i jednocześnie moim największym marzeniem jest, dostanie się do PSP na stopień aspirancki. By tego dokonać, czekają mnie 3 lata liceum dla dorosłych oraz nauka w szkole aspiranckiej PSP.

5D4B3bb.png

77LOu8b.gif

5D4B3bb.png

H: Wróćmy teraz już do MTA. Posiadasz przegrane blisko 3200 godzin. Jak oceniasz czas, który spędziłeś na serwerze?
p: Czas spędzony na serwerze oceniam jako dobrze wykorzystany. Było w nim sporo śmiechu, jak i sytuacji poważnych. Jednakże nie zamieniłbym tych godzin na granie w inne gry.

H: Jesteś członkiem frakcji SAFD na randze strażak. Co sprawiło, że wybrałeś właśnie tę frakcję?
p: Na to pytanie ciężko jest jednoznacznie odpowiedzieć. Opowiem jednak historię frakcji, w których byłem, aby nakreślić to, co przekonało mnie do SAFD. Moją pierwszą frakcją było SAMD, gdzie przeraziły mnie materiały szkoleniowe i odszedłem jeszcze na etapie akademii. Następnie byłem we frakcji SARA, jednak po czasie znudziła mi się jazda lawetą, siedzenie na SKP oraz odgrywanie RP, które było zbyt prostolinijne. Kolejną frakcją było TSA – tam było mi dobrze, jednak po pewnym czasie zaczęło brakować mi RP. Uznałem wtedy, że SAFD może być dla mnie idealne. Po przyjęciu do frakcji spodobał mi się fakt braku prostolinijności w akcjach RP. Było to bardziej w stylu: „Odgrywajcie RP tak, jak chcecie, ale z sensem, zgodnie z zasadami i prawdą”. Krótko mówiąc, jak znasz sprzęt i wiesz, do czego służy, to możesz odegrać akcję na swój sposób.

H: Opowiedz, jak wyglądają twoje obowiązki we frakcji.
p: Do moich obowiązków należy wyrabianie normy z rzeczy oczywistych, a z reszty to gaszenie pożarów, wyciąganie graczy z pojazdów na akcjach RP, usuwanie plam na drodze, jak i drzew.

H: Czy w przyszłości chciałbyś zmienić frakcję? Jeśli tak, to w jakiej frakcji siebie widzisz?
p: Aktualnie o tym nie myślałem i sądzę, że w SAFD zostanę na dłużej. Odejść planuję tylko na czas szkoły aspiranckiej PSP.

H: Przynależysz także do biznesu 4Wars. Opowiesz nam, jak wyglądają twoje zadania?
p: Biznes sam w sobie to zorganizowana grupa przestępcza. Moje zadania to między innymi okradanie domów, banków czy kasetek w sklepach, ale też różnego rodzaju przemyt. W biznesie mam rangę Starszego Koordynatora, jak i pełnię funkcję szkoleniowca.

H: Co cię przekonało do 4Wars?
p: Do 4Wars przekonał mnie sam fakt, że jest to taka ciemna strona serwera. Akcje RP w biznesie są fajne i ciekawe. Dużo mógłbym mówić, ale najlepiej jak ktoś dołączy i sam się przekona, bo naprawdę atmosfera i akcje RP są na wysokim poziomie.

H: Nie myślałeś o dołączeniu do innego biznesu?
p: Myślałem nad kinem, ale to nie dla mnie. Byłem też w redakcji, jednak odszedłem. Na razie zostaję przy 4Wars.

5D4B3bb.png

6tA1Vsq.gif

5D4B3bb.png

H: Jak oceniasz swój majątek na serwerze po tylu przegranych godzinach?
p: Majątek oceniam na mocne 5/10 z racji faktu, że większość kasy, którą zarabiałem, zostawiałem w kasynie. PS. Dziękuję Zbysiowi za dodanie możliwości zablokowania kasyna <3

H: Jak wspominasz swoje pierwsze chwile na serwerze 4Life?
p: Pierwsze chwile wspominam dobrze, to było dla mnie coś nowego. Na początku nudziłem się chodzeniem z paczkami na magazynie, ale potem dołączyłem na dłuższy czas do SARA oraz do 4Wars i jakoś tak poleciało.

H: Masz jakieś plany albo marzenia związane z serwerem?
p: Mam plan, by kiedyś dołączyć do administracji serwerowej. Na razie to taki luźny pomysł.

H: Jaka jest historia twojego nicku?
p: Tutaj nie ma dużej filozofii. Wzięło się od imienia, a 2712 na końcówce – szczerze już nie pamiętam skąd, ale tak już zostało.

H: Jesteś liderem organizacji Yakuza. Opowiedz o założeniu tej organizacji. Co czułeś, gdy organizacja się oficjalnie utworzyła?
p: Na początku czułem, można powiedzieć, strach, że szybko się rozpadnie. Jednak ludzie zaczęli przychodzić do organizacji i cieszę się, że udało się ją założyć i jakoś utrzymać. Na początku miałem też problem, bo pierwszy raz byłem na tak wysokiej randze.

H: Na czym polegają twoje obowiązki w organizacji?
p: Moje obowiązki to głównie staranie się robić w niej dużo ciekawych rzeczy, by zachęcać ludzi do dołączania, jak i akceptowanie propozycji członków dotyczących zmian w organizacji.

H: Byłeś w innych organizacjach? Jeśli tak, to jak je wspominasz?
p: Wspominam je bardzo dobrze. Poznałem tam kilka fajnych osób. Najlepszą organizacją, w jakiej byłem, była Los Santos Kings.

H: Niestety zbliżamy się do końca wywiadu. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
p: Chciałbym pozdrowić wszystkich członków mojej organizacji, a w szczególności @dojdus_, @Deadshot2712 i @Baxsus oraz lidera 4Wars – @kondu32.

5D4B3bb.png

9rcabWz.gif

5D4B3bb.png

Dziękuję za przeczytanie wywiadu oraz zachęcam do śledzenia innych materiałów redakcji.

5D4B3bb.png

rTLW9jj.png

Autoryzował: @kvmykk.ogf

5wNnuaX.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin