Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Pożar budynku w centrum miasteczka Montgomery

Loko*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

7TaHV6x.png

Witamy serdecznie, Reporter Specjalista @theemo. oraz Młodszy Redaktor @Loko*  z Redakcji 4Life News. Zapraszamy do przeczytania relacji!

miOk8nK.png
Ez26KpC.jpeg
miOk8nK.png

Dnia 16.03.2026r o godzinie 19:40 w miejscowości Montgomery doszło do groźnego pożaru jednego z budynków znajdujących się w centrum miasteczka. Około godzin wieczornych służby ratunkowe otrzymały pierwsze zgłoszenia od mieszkańców, którzy zauważyli gęsty dym wydobywający się z górnych kondygnacji obiektu. Na miejsce zdarzenia udały się jednostki San Andreas Fire Departament oraz San Andreas Police Departament, po przybyciu na miejsce służby zajęły się zabezpieczeniem terenu oraz ewakuacją osób znajdujących się w pobliżu. Pomimo szybkiej reakcji ze strony służb, pożar zdołał rozprzestrzenić się na spory obszar. Na szczęście budynek był zamknięty, a w środku nie znajdowały się żadne osoby.

miOk8nK.png
T1ddLlc.png
tiBqNou.png

Akcja trwała około dwóch godzin, Dzięki sprawnej koordynacji działań służb udało się opanować ogień i zapobiec jego rozprzestrzenieniu się na sąsiednie budynki. Funkcjonariuszom nie udało się wskazać przyczyny pożaru, jednak wiadomo, że będą prowadzone dalsze czynności wyjaśniające. Po ugaszeniu pożaru okazało się, że w środku budynku znajdowały się pojazdy o łącznej wartości ponad 2.000.000 PLN. Jest to bardzo duża strata dla właściciela, z którym nie udało się skontaktować.

tiBqNou.png

Udało nam się przeprowadzić krótki wywiad z jednym ze świadków
LO - Młodszy Redaktor Loko*
Ś - Świadek

tiBqNou.png

LO - Witam serdecznie, Młodszy redaktor Loko* z Redakcji 4Life News. Czy mógłbym zadać Panu kilka pytań?
Ś - Witam, chętnie udzielę odpowiedzi.

LO - Czy to Pan wezwał na miejsce służby. Jak Pan zauważył pożar?
Ś - Tak, to byłem ja, wracałem z restauracji nieopodal i poczułem dziwny zapach, po czym zauważyłem dym wydobywający się z budynku.

LO - Po jakim czasie na miejsce przybyły służby?
Ś - Byli bardzo szybko, minęło zaledwie 5 minut, a służby już były na miejscu i brali się do pomocy.

LO - To bardzo dobry czas, widział Pan kogoś kręcącego się w pobliżu? 
Ś - Nie zauważyłem nikogo, rzadko kiedy ktoś tutaj spaceruje, poza tym jest to bardzo spokojna okolica, to nie możliwe, żeby ktoś zrobił to specjalnie.

LO - Na ten moment nie wiadomo co się dokładnie stało. Ode mnie to wszystko, dziękuję za rozmowę i gratuluję wspaniałej postawy z Pana strony.
Ś - Również dziękuję!

tiBqNou.png

Dziękujemy za przeczytanie materiału, zapraszamy do przeczytania innych naszych prac.

tiBqNou.png

ONbrVdM.png 
     nvVHxh9.png
Autoryzował: @kvmykk.ogf

5wNnuaX.png

Edytowane przez Loko*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin