Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Kameleon. - oskarżony przez Afgan77

Afgan77
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Kameleon.
Data i godzina zdarzenia: 24.03.2026 22:51
Pełen opis sytuacji: Sytuacja miała miejsca podczas pracy na lawetach, funckjonariusz podjął wobec mnie czynności powodem niezatrzymania się przed znakiem STOP oraz kontroli przewożonego ładunku, co niestety było jedyną normalną sytuacją. wyżej wymieniony funkcjonariusz, mylnie został odebrany przez moją osobę jako uczestnik akademii z racji niskiego poziomu RP, a nawet jestem w stanie pokusić się o stwierdzenie, że jego braku. Nie mam pojęcia z czego to wynikało ale nie wyrażał on chęci jakiegokolwiek uczestnictwa w tym co do niego piszę na czacie. Miałem również wrażenie, że się bardzo spieszy; nie byłem w stanie jakkolwiek pociągnąć sytuacji dalej, czy jakkolwiek wpłynąć na to co dzieje się podczas wykonywania RP. Jestem wieloletnim graczem MTA nie uważam się za wirtuoza czy wyjadacza Role Play ale speedrun do wstawienia mandatu i obciążenia kogokolwiek na serwerze kosztami bez jakichkolwiek reakcji na drugą osobę wydaje mi się karygodne i taka osoba powinna spieszyć się raczej na pracach dorywczych, a nie na służbie SPAD. Bardzo dziękuję za poświęcony czas na przeczytanie mojej skargi i oczekuję odpowiedzi, że tak to ujmę pracodawcy owego funkcjonariusza czy też opiekuna jego frakcji. Pozdrawiam.
Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/Wmd7viD

Uszanowanie, Police Officer I Kameleon.
Zatrzymanie Pana zostało podjęte w związku z niezastosowaniem się do znaków drogowych, dokładnie znaku STOP'u, znajdującego się na wiadukcie, po zjeździe z autostrady w kierunku Fort Carson. Poinformowałem Pana, że przy okazji zatrzymania zostanie sprawdzony przewożony ładunek. Poprosiłem Cię o okazanie prawa jazdy oraz listu przewozowego, po czym zapytałem Pana jaki ładunek Pan przewozi. Odpisałeś mi wtedy na do, że przewozisz tutaj cytuję ,,transport odpadów papierniczych''. Po zweryfikowaniu Twoich danych w radiowozie odegrałem otwieranie kontenera, po czym zajrzałem do środka, gdzie zauważyłem, że żadnych odpadów papierniczych w nim nie ma, lecz widniały Niebezpieczne odpady, co na serwerze jest towarem nielegalnym. W tym miejscu list przewozowy nie zgadzał się z przewożonym ładunkiem. Poinformowałem Cię o tym fakcie, po czym kontener został skonfiskowany, a na Pana nałożony mandat za przewóz odpadów nielegalnych oraz niestosowanie się do znaków drogowych. Ode mnie to wszystko, czekam na decyzję Executive Staff.

Na twoje stwierdzenie o niebezpiecznym ładunku zapytałem w jaki sposób określiłeś ten ładunek jako niebezpieczny, szkoda że nie byłeś w stanie mi na to odpowiedzieć tylko od razu zabrać ładunek. Nie pracowałem nigdy w policji ponadto nie interesuję się zbytnio akurat tą służbą mundurową ale mogę śmiało powiedzieć, że żaden policjant nie ma rentgenu w oczach i nie jest w stanie po spojrzeniu na skrzynie określić czy ładunek jest niebezpieczny. Moim zdanie RP zostało odegrane na niezwykle niskim poziomie i w ogromnym pośpiechu. Miałem już do czynienia z kontrolami w tej pracy dorywczej i koledzy z twojej frackji potrafili krok po kroku opisać czynności i brnąć w dyskusje ze mną jako niewątpliwie kierowcy pojazdu czy też przedstawiciela firmy przewozowej. Wystarczyło poświęcić kilka minut więcej i satysfakcja  z sytuacji byłaby po obu stronach tej barykady. Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin