Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na zwyrtek - oskarżony przez TwoSL

TwoSL
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: zwyrtek
Data i godzina zdarzenia: 06.04.2026 godzina równa 22:00
Pełen opis sytuacji: Jeździłem sobie Buffalo, nudziło mi się, więc taranowałem m.in. radiowóz SAPD. Po kilku minutach dostałem ZPP na 5 dni, więc stałem sobie obok policjanta już bez samochodu. Policjant nie prowadził już żadnych czynności wobec mnie, więc napisałem do niego "ale dostałeś vdma". Po czym wyciągnął broń i strzelił mi prosto w głowę i napisał "ty tez" (zwykły RDM). Fakt, sam go trochę sprokowałem taranem, ale skoro ja dostałem za ten wybryk 5 dni "prawka", to funkcjonariusz tym bardziej powinien zostać jakoś ukarany.
Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/kmmgpoC

Witam, Police Officer I zwyrtek z tej strony.

Jedyne czynności jakie zostały podjęte wobiec ciebie to był ostrzał  przy użyciu deagla,podczas gdy taranowales mnie  na odcinkowym pomiaru prędkości.

Zrobiłeś to kilkukrotnie ale w klipie juz tego nie pokazałeś,jak nawracales i z każdej strony wjezdzales we mnie od boku.

Co do twojego prawa jazdy,dowiedziałem sie juz o tym po fakcie.Gram w trybie okna i nie widze dolnego paska gry,gdzie wyświetlają sie nadane kary.

Z mojej strony wyglądało to tak,jakbyś po prostu we mnie wjechal i nagle stanąłeś sobie obok jakby nigdy nic.Dopiero juz po zabiciu cie dostałem info ze nadano ci kare na 5 dni.

Edytowane przez zwyrtek
Ortografia

Fakt, taranowalem cie. Tylko wiesz co mnie interesuje twoje granie w oknie? Ale dobra, niech ci bedzie, grales w oknie i nie widziales kary, ale czy to pozwala ci na to, ze stojac obok ciebie mozesz mi zrobic RDM'a, XD?  Co do "ale w klipie juz tego nie pokazales", to mam pojedycznego klipa (1 min) z tego, do czego sie na poczatku przyznalem. 

12 godzin temu, TwoSL napisał:

Fakt, taranowalem cie. (...)Ale dobra, niech ci bedzie, grales w oknie i nie widziales kary, ale czy to pozwala ci na to, ze stojac obok ciebie mozesz mi zrobic RDM'a, XD?  (...)

<Mam prawo uzyc srodkow przymusu bezpośredniego w momencie gdy jest zagrożone zycie/zdrowie oficera>

>Taranowales mnie

>stanowiles zagrożenie dla zdrowia/życia

>podjąłem działanie

>ty nie odpuszczałes do końca i ja też.

Edytowane przez zwyrtek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin