Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pochwała na pracownika MiodeczeQ, chwalony przez Sedzik.

Sedzik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Sedzik
Nick osoby chwalonej: MiodeczeQ
Przebieg akcji: W dwóch różnych dniach podczas zbierania pisanek napotkałem kilka porzuconych pojazdów. Każde moje zgłoszenie przyjął pracownik MiodeczeQ, który pomimo bardzo późnych godzin wcale się nie obijał i holował pojazdy, które wskazałem. Z całej mojej sympatii do tej frakcji, lubię pracownikom dać trochę zadań i po prostu zgłaszam jeżeli widzę coś wartego odholowania. Niby jest to standard w pracy SARA, ale jednak moim zdaniem ów kolega zasłużył sobie na tę pochwałę ze względu na błyskawiczną akceptację zgłoszeń i wywiązywanie się z nich. Naliczyłem sześć takich zgłoszeń w późnych godzinach nocnych, jednakże chciałbym nadmienić, że kolega nie przebywał wtedy na służbie sam, ale to on zawsze jeździł na moje wezwania.
Data i godzina akcji: 07-09.04.2026 / 2:00 - 5:00
Dowody:

Cytat

[2026-04-07 02:19:51] [Output] : *  Twoje zlecenie zostało przyjęte przez pracownika MiodeczeQ.
[2026-04-09 02:21:39] [Output] : *  Twoje zlecenie zostało przyjęte przez pracownika MiodeczeQ.
[2026-04-09 02:43:27] [Output] : *  Twoje zlecenie zostało przyjęte przez pracownika MiodeczeQ.
[2026-04-09 04:12:58] [Output] : *  Twoje zlecenie zostało przyjęte przez pracownika MiodeczeQ.
[2026-04-09 04:33:23] [Output] : *  Twoje zlecenie zostało przyjęte przez pracownika MiodeczeQ.
[2026-04-09 04:39:08] [Output] : *  Twoje zlecenie zostało przyjęte przez pracownika MiodeczeQ.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin