Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na MRZ - oskarżony przez Abibas_vs_najk

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: MRZ
Data i godzina zdarzenia: 22:06 11.04.2026
Pełen opis sytuacji: Stałem sobie bo czekałem na umefor żeby mi pościg może zrobił i przychodzi MRZ i zaklada blokade po czym idzie po lawete i siedze w aucie i nie chce wyjść i zabiera mi auto w którym ja siedziałm
Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://streamable.com/eno4tz

Ja, Abibas_vs_najk zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Witam, Detective II MRZ.

• Po czasie 3 minut od ostatniego użycia pracownik nie ma obowiązku rozglądać się za ostatnim kierowcą i może pojazd odholować, nawet gdy ta osoba jest w pobliżu.
    • Wyjątkiem od powyższego punktu i podpunktu jest sytuacja postoju lub zaparkowania w miejscach oznaczonych znakiem zakazu zatrzymywania się lub postoju TAXI, w tym przypadku funkcjonariusz niezależnie od sytuacji oraz tego, czy kierowca znajduje się w pojeździe, czy nie - ma prawo ów pojazd odholować.

Z mojej strony to wszystko, czekam na odpowiedź Executive Staff.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin