Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy Budyn.SKUP.POJAZDOW

MagicznyBudyn
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Budyn.SKUP.POJAZDOW
PID:1504
Data wpisania na czarną listę:  24.05.2024
Powód wpisania na czarną listę: Lekceważenie lidera organizacji, uciekanie od konsekwencji, pisanie kłamstw na temat osób będących w organizacji, nieuprawnione odrzucanie podań na subforum.
Coś od siebie: Witam , w tamtym okresie dołączyłem do organizacji aby po trollować  , przepraszam za swoje zachowanie mija prawie 2 lata odkąd znalazłem się na BL. Podobne sytuacje nie będą miały miejsca pozdrawiam . 

Edytowane przez Budyn.SKUP.POJAZDOW

• 3 tygodnie później...

Witaj, cieszę się, że zrozumiałeś swój błąd, natomiast widniejesz na czarnej liście z dopiskiem BMA - Bez możliwości apelacji, co za tym idzie nie ma szans na zdjęcie z czarnej listy. U nas BMA nie wpisujemy za byle jakie przewinienie, a ja dobrze pamiętam co zrobiłeś, a u nas nie ma miejsca dla osób, które przychodzą sobie "potrollować". Mogłeś myśleć co robisz.

H3UWkRK.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin