Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy Komisji Spraw Frakcyjnym - DAWCO882

DAWCO882
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowna Komisjo Spraw Frakcyjnych

Z dniem wczorajszym minęło dokładnie 9 miesięcy od momentu wpisania mnie na czarną listę, dlatego z dniem dzisiejszym postanowiłem napisać pierwszą apelację z prośbą o zdjęcie z tej listy. Na czarną listę zostałem wpisany 18.07.2025 z powodu wielokrotnego oszustwa z wiekiem w podaniach do frakcji. Rozpoczynając swoją przygodę z serwerem, 3 lata temu, nigdy nie myślałem o robieniu czegoś niezgodnego z regulaminem, ani tym bardziej szkodzącego frakcją oraz ludziom w nich. Przez te 9 miesięcy, każdego dnia myślałem o tym jak mój czyn był głupi i nieodpowiedzialny, żałowałem go codziennie, bo wiedziałem że była to czysta głupota. Dodatkowo podczas rozmowy z Administratorem oraz szefową frakcji SAMD, w momencie kiedy miałem okazję przyznania się do winy i wyrażenia skruchy, nadal brnąłem w swoje kłamstwo, i tego właśnie żałuje najbardziej, bo może gdyby nie to, nadal brałbym udział w życiu frakcyjnym. Wiem, że czasu nie można  cofnąć, ale na pewno można mieć wpływ na przyszłość, obiecuję, że gdy dostanę 2 i zarazem ostatnią szanse, już nigdy w życiu jej nie zmarnuje, nie zrobię niczego niezgodnego z regulaminem, a już na pewno nie będę kłamał z wiekiem, w żadnym podaniu, bo dzisiaj wiem, że nie ma to żadnego sensu.  Dlatego szczerze, przepraszam za to co zrobiłem.

Z wyrazami szacunku

DAWCO882

Edytowane przez DAWCO882

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin