Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na umefor oskarżony przez Mikrofalowka

Mikrofalowka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:  umefor
Data i godzina zdarzenia: 19.4.2026 21:10 +/-
Pełen opis sytuacji: Jechałem ze znajomym trasą z LV do FC i trafiliśmy na pościg. Znajomy przez przypadek staranował jednego z policjantów, po czym zjechaliśmy do Fort Carson. Tam funkcjonariusz w Bullecie zajechał nam drogę, a policjanci od razu wysiedli i zaczęli do nas strzelać. I tu moje pytanie: dlaczego zostałem zabity, skoro byłem tylko pasażerem i nic nie zrobiłem?
(Przyznaję, że poniosły mnie emocje w rozmowie z oskarżonym i byłem niekulturalny, za co przepraszam. Oraz mój tekst o wleceniu samolotem w pościg był oczywiście tylko głupim żartem )
Dowód, który to potwierdza całe zajście:  https://imgur.com/a/37875Mc

Ja, Mikrofalowka  zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Witam, pojazd w którym się znajdowałeś stwarzał zagrożenie dla życia funkcjonariuszy i osób trzecich, został adekwatnie do tego potraktowany, by zneutralizować dalsze zagrożenia z Waszej strony wyszliśmy by przebić opony przez co dodatkowo w skutek tego oboje zostaliście zabici, nie mam nic więcej do dodania.

6 minut temu, umefor napisał:

Witam, pojazd w którym się znajdowałeś stwarzał zagrożenie dla życia funkcjonariuszy i osób trzecich, został adekwatnie do tego potraktowany, by zneutralizować dalsze zagrożenia z Waszej strony wyszliśmy by przebić opony przez co dodatkowo w skutek tego oboje zostaliście zabici, nie mam nic więcej do dodania.

Zastanawia mnie  kwestia strzelania 'w opony'. Jak mogłeś do nich celować, skoro w 14. sekundzie już ich nie było? Byliśmy wtedy praktycznie zneutralizowani, a mimo to pojechaliście za nami i  zajechaliście nam drogę i zaczęliście strzelać w nas gdy auto i tak już się czołgało. Na dodatek zjechaliśmy na FC gdy cały pościg pojechał dalej autostradą

Edytowane przez Mikrofalowka

• 2 tygodnie później...
W dniu 19.04.2026 o 22:01, umefor napisał:

pojazd w którym się znajdowałeś stwarzał zagrożenie dla życia funkcjonariuszy i osób trzecich, został adekwatnie do tego potraktowany, by zneutralizować dalsze zagrożenia z Waszej strony wyszliśmy by przebić opony przez co dodatkowo w skutek tego oboje zostaliście zabici, nie mam nic więcej do dodania.

Funkcjonariusz postąpił prawidłowo.

Skargę odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin