Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika matek74pl, oskarżony przez Mefka*

Mefka*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Mefka*
Nick osoby oskarżonej: matek74pl
Powód napisania skargi: Pisze skargę z powodu zabrania pojazdu który pozostał na drodze ponieważ dostałem crasha gry i owy pracownik w ciągu 20 sekund maxymalnie minuty wbijania mojego na serwer postanowił że zabierze pojazd na przecho który nawet nie leżał jakoś mega długo.Jest to niby nic ale tak sie poprostu nie robi i patrzy kiedy pojazd ostatnio był używany a nie zabiera odrazu gdy mnie dosłownie minute maxymalnie nie było mnie na serwerze 
Dowody: Dowód mam tylko z logów że dostałem crasha

Spoiler

19:45:32 - [DEBUG] CCrashDumpWriter::DumpMiniDump
19:45:32 - [DEBUG] CCrashDumpWriter::DumpMiniDump - MiniDumpWriteDump succeeded

Witam tutaj Adept matek74pl z San Andreas Road Assistance. Podczas patrolu natknąłem się na Twój motocykl, nie byłem pewny czy będzie porzucony, czy faktycznie doszło do crash'u. Jednak nie mam wpływu na działania serwera/twojego łącza, ale próbowałem się kontaktować z Tobą i nie udało mi się. Dodam że pokazywało mi ostatnie użycie minutę temu. Dodatkowo wybrałem przechowalnie, gdyż nie wiedziałem, o której wrócisz oraz czy zrespisz się w miejscu motocykla. Pozdrawiam.

Screen'y

Taka jest rola frakcji SARA - dbanie o przejrzystość mapy oraz usuwanie porzuconych pojazdów.

W tym przypadku pracownik mimo wszystko przekazał pojazd na przechowalnię, prawdopodobnie biorąc pod uwagę możliwość, że dostałeś wspomnianego crasha. Oznacza to, że zamiast zastosować mniej korzystne rozwiązanie, podszedł do sytuacji ze zrozumieniem.

W związku z tym trudno doszukać się tutaj działania na Twoją niekorzyść.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin