Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Lambri oskarżony przez MRJacobo

MRJacobo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Lambri

Data i godzina zdarzenia: 01.05.2026 około godziny 00:35

Pełen opis sytuacji: Pracując na aplikacji E-transporter, zauważyłem radiowóz z włączonymi sygnałami świetlnymi za moim pojazdem, gdy zatrzymałem się na znaku Stop na zjeździe z autostrady nieopodal śmieciarek LV Bone County. Funkcjonariusze nakazali mi zjechać na bok, co uczyniłem, następnie kazali podążać za radiowozem oraz finalnie stanąć przed radiowozem co uczyniłem. Po chwili poinformowali mnie, że wystawiony będzie mandat za jazdę pod prąd ( do czego się przyznaje) oraz za nie dostosowanie się do poleceń, do czego absolutnie się nie przyznaje. Podczas próby wyjaśnienia, dlaczego Funkcjonariusze chcą nałożyć mandat za nie stosowanie się do poleceń, usłyszałem tylko ODMOWA ? . W tym momencie dostałem crash mta co mam nadzieje widać w załączniku, nie wykonałem ss błedu mta z powodu chęci jak najszybszego powrotu na serwer, aby nie dostać bana. Po powrocie na serwer oraz poinformowaniu f-szy iż dostałem crash mta, zarzucono mi że wyszedłem z mta specjalnie co najgorsze f-sz V8.Power.mvp stwierdził, iż f-sze się mną nie zajmują a f-sz Loko* napisał Spokojnie mamy powiadomienia o celowym wyjściu oraz niezwłocznie wyją strzelbę. Uważam, iż ta interwencja pokazuje niedopełnienie etyki zawodowej przez nadużycie władzy oraz nieuczciwe traktowanie obywatela bez wysłuchania petenta, oraz bez możliwości obrony.

Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/kMlstVV

Witam, Police Officer II Lambri.

Mandat za niezastosowanie się do poleceń funkcjonariusza został nadany, ponieważ nie zatrzymałeś się po tym, jak nakazaliśmy ci się zatrzymać. Dopiero później, przy rozwidleniu łączącym Fallow Bridge a Bone County, zatrzymałeś się, po tym jak dawno temu został nadany ci komunikat o tym, że powinieneś się zatrzymać (komunikat nadany przy rondzie Las Venturas). Co do „crasha”, śmiem stwierdzić, że jest to jedno wielkie kłamstwo, ponieważ mamy wgląd do tego, czy faktycznie ścigany dostał crasha, czy jednak celowo opuścił grę, tak jak w tej sytuacji. Myślę, że wszystko wyjaśniłem, należy czekać na decyzję Executive Staff.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin