Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z swi.der!

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Uszanowanie, z tej strony Redaktor Specjalista @Hub3rt-_- z Redakcji 4Life News. Zapraszam do przeczytania wywiadu z @swi.der!

5D4B3bb.png

H - Hub3rt-_-
s - swi.der
5D4B3bb.png

H: Cześć, tu Redaktor Specjalista Hub3rt-_- z Redakcji 4Life News. Czy znalazłbyś chwilę, aby udzielić wywiadu?
s: Hejka, pewnie, z miłą chęcią odpowiem na Twoje pytania.

H: Świetnie! Na początek - opowiedz, proszę coś o sobie.
s: Nazywam się Bartek, mam 21 lat. Jestem absolwentem technikum o profilu realizator nagrań oraz szkoły muzycznej I stopnia. 

H: Czym zajmujesz się na co dzień, gdy akurat nie spędzasz czasu w grze?
s: Na co dzień pracuję, robię amatorsko zdjęcia architektury, uczę się gry na gitarze i pianinie oraz spędzam czas z przyjacielem. Poza tym czytam książki, oglądam seriale bądź filmy.

H: Jakie są Twoje największe cele i marzenia w życiu prywatnym?
s: Największym marzeniem na pewno będzie założenie szczęśliwej rodziny, ale również chciałbym otworzyć własne studio nagrań. Najbliższym celem jest rozpoczęcie studiów, najprawdopodobniej będzie to kierunek fizjoterapii.

H: Posiadasz jakieś zwierzę? Jeśli nie, to jakie chciałbyś mieć w przyszłości?
s: Niestety nie posiadam zwierzęcia, ale planuję mieć przynajmniej jednego kota, którego chciałbym nazwać Gucio.

H: Czy poza MTA spędzasz czas również w innych grach? Jeśli tak, to w jakich?
s: Oczywiście, gram w inne gry głównie fabularne. Ostatnio ukończyłem po latach Cyberpunka 2077, teraz zabieram się za Wiedźmina 3 Dziki Gon oraz GTA IV. W międzyczasie ogrywam jeszcze The Legend Of Zelda Breath Of The Wilds, Diablo IV, a w przyszłości chciałbym zabrać się za Silent Hill 2 i Clair Obscur Expedition 33. Oprócz fabularnych gier grywam czasami w Counter Strike 2 oraz w osu!

H: Masz na serwerze już prawie 2200 godzin. Uważasz, że dobrze spożytkowałeś ten czas? A może jest coś, czego żałujesz?
s: Uważam, że ¼ mojego czasu spędzonego tutaj była w pewnym sensie zmarnowana. Głównie było to spowodowane tym, że grałem równocześnie na innym nieistniejącym już serwerze. Na 4Life wchodziłem w momencie, gdy tam dostałem karę serwerową. Gdybym wtedy grał głównie tutaj to mój majątek pewnie byłby większy, ale nie ma co gdybać, nad tym, co mogłoby być, ważne jest to, co jest teraz. 

5D4B3bb.png

rTeeoLl.gif

5D4B3bb.png

H: Należysz do frakcji TSA na randze X. Co sprawiło, że wybrałeś właśnie tę frakcję?
s: Frakcję TSA wybrałem, ponieważ lubię pomagać innym - poprzez podwożenie z punktu A do punktu B, jak i przy pomocy w wybraniu pierwszej pracy na serwerze. W tej frakcji taka jest codzienność, co bardzo mi odpowiada.

H: Czy w przyszłości widzisz siebie w innej frakcji? Jeśli tak, to w jakiej i dlaczego?
s: Nie widzę siebie w innych frakcjach. Próbowałem już swoich sił w SAFD oraz SARA, i tak jak w SAFD mi się podobało, SARA nie przypadło mi do gustu. SAPD oraz SAMD nie bardzo mnie interesują, więc też odpadają.

H: Zostałeś niedawno członkiem VFD. Co skłoniło Cię do podjęcia takiej decyzji?
s: Tak jak wspomniałem, byłem kiedyś we frakcji SAFD i mam bardzo dobre wspomnienia z nią związane, a forma VFD bardzo mi odpowiada i chciałbym znowu pojeździć na akcje wozem bojowym.

H: Jesteś również członkiem biznesu 4Music. Na czym polegają Twoje obowiązki?
s: Moim głównym obowiązkiem na ten moment w radiu jest prowadzenie audycji, w których trakcie zabawiam graczy w przeróżny sposób. Pobocznie wyszukuję i pobieram muzykę bądź cenzuruję utwory zawierające wulgaryzmy na swoje audycje.

H: Dlaczego zdecydowałeś się akurat na 4Music? Co Cię przekonało do tego biznesu?
s: Do radia pierwszy raz dołączyłem w 2020 roku, ponieważ zawsze interesowała mnie praca radiowca i chciałem spróbować swoich sił w radiu serwerowym. Dzisiaj jestem ponownie w radiu, przez wzgląd na nostalgię, jaką darzę do tamtych lat.

H: Podczas audycji puszczasz głównie muzykę popularną i radiową - można więc przypuszczać, że to Twój ulubiony gatunek. Czy są jednak inne style muzyczne, które również lubisz?
s: Mówiąc szczerze, nie puszczam swojego ulubionego gatunku, jakim jest rap oraz metal, ale muzykę, którą puszczam, na swoich audycjach również bardzo lubię i słucham często. Oprócz tego, co wymieniłem, bardzo lubię muzykę klasyczną instrumentalną, głównie wiolonczelową. Moim ulubionym utworem klasycznym jest Sonata G-Mol Op.65 Fryderyka Chopina, który zresztą posiadam na winylu. 

H: Czy planujesz w przyszłości dołączyć do innego biznesu?
s: Chciałbym kiedyś spróbować swoich sił w biznesie Gold Car Leasing.

5D4B3bb.png

72AMfjE.gif

5D4B3bb.png

H: Jak oceniasz swój rozwój na serwerze po tak dużej liczbie przegranych godzin?
s: Szczerze? Nie jest źle, ale dobrze też nie. Można powiedzieć, że jest średnio. Mimo to jestem zadowolony ze swojej pozycji na serwerze oraz z tego, że nawet gdy miałem dosyć dużą przerwę, potrafiłem się odnaleźć z powrotem tutaj.

H: Jak wspominasz swoje początki na serwerze 4Life?
s: Moje początki na 4Life wspominam bardzo dobrze. Pamiętam to, jakby to było wczoraj. Zawitałem na serwer po otrzymaniu kary serwerowej na byłej konkurencji. Byłem wtedy świeżo po opuszczeniu szpitala po wypadku, przez co nie miałem praktycznie wcale czucia w lewej ręce. Pierwszy dzień na 4Life spędziłem, zbierając na monoklocka 1.4 i pisząc z ludźmi na magazynie. Mówiąc szczerze, gra i pisanie na czacie tutaj, pomogło mi odzyskać czucie w lewej ręce. Później gra na 4Life pomogła mi podtrzymać przyjaźń na odległość, z osobą, z którą poznałem się, będąc w szpitalu i z którą trzymam się do dzisiaj.

H: Skąd wziął się Twój nick? Czy stoi za nim jakaś historia?
s: Mój nick wziął się z ksywy nadanej mi w dzieciństwie, która wzięła się z nazwiska. Tę kropkę pośrodku zgapiłem od byłego youtubera, który nagrywał funny moments z MTA - Adiko i jego seria funny moments mi.rek i da.rek

H: Obecnie należysz do organizacji Exterme. Co sprawiło, że do niej dołączyłeś?
s: Historia z dołączeniem do Extreme nie jest jakaś rozbudowana, szukałem organizacji i zobaczyłem ogłoszenie na /go o rekrutacji do Extreme.

H: Czy wcześniej byłeś w innych organizacjach? Jeśli tak – jak je wspominasz?
s: Byłem w kilku organizacjach wcześniej, najbardziej pamiętam mój pobyt w Szachach i Frostach. Do obu organizacji dołączyłem, po zaproszeniu przez znajomych. Z „frostami” mam dużo miłych wspomnień, głównie wakacje 2021.

H: Uważasz, że osiągnąłeś już wszystko na serwerze, czy nadal masz przed sobą kolejne cele do zrealizowania?
s: Myślę, że przede mną jeszcze sporo rzeczy do zrobienia. Od wymaxowania każdej pracy po kupno większej ilości pojazdów. Aktualnie planuję dokończyć swojego cheetaha, po którym zabieram się za robienie buffalo 2.2 ft. Może gdzieś w międzyczasie wpadnie jakiś projekcik.

H: Czy jest jakaś sytuacja lub wydarzenie na serwerze, które szczególnie zapadło Ci w pamięć?
s: Takich sytuacji było naprawdę sporo. Na pewno dobrze wspominam akcje, jak z chłopakami wjechaliśmy przypadkiem limuzyną do salonu. Poza tym jedna związana z serwerem zapadła mi w pamięć. Było to spotkanie w Katowicach z kilkoma osobami z regionu Górnego Śląska z frakcji SAFD, w którego trakcie robiliśmy poszukiwanie innej osoby, również z frakcji SAFD (kto ma wiedzieć, ten wie hah). 

H: Nasz wywiad powoli dobiega końca. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić lub przekazać coś społeczności?
s: Oj, trochę tych osób będzie, przez ten czas przewinęło się dużo osób. Przede wszystkim pozdrawiam mojego przyjaciela @GvRn. z którym trzymam się już 7 lat po pobycie w szpitalu oraz mojego braciaka @Miksi77.. Oprócz niego chcę pozdrowić @83motyl, z którym może nie mam już takiego kontaktu jak kiedyś, za to mam z nim masę dobrych wspomnień. Chciałbym również pozdrowić @Pawi., @SpeedPower oraz @TheMistrzuu*, za to, że te parę lat temu daliście mi szansę w 4Music. Ze starej ekipy 4Music chcę również pozdrowić @Nivorm, @Wantedmax, @Kamiru*, @Limitowany*. Chciałbym pozdrowić chłopaków, z którymi się spotkałem w Katowicach, czyli @Blender., @Erixson, @stefan009, @Kapsonyy i oczywiście @Kierad. Pozdrawiam najlepszego taksówkarza w San Andreas @xkvxp, frakcję TSA, całą organizację Extreme, Radio 4Music. Jeśli o kimś zapomniałem, to wybaczcie, było was naprawdę dużo, i każdego z was dobrze wspominam. Jeśli ktoś mnie pamięta, z którymś z was rozmawiałem w przeszłości, to czujcie się pozdrowieni. Chciałbym jeszcze wykorzystać swoje 5 minut, żeby przekazać ważne słowo. Nigdy się nie poddawajcie, gońcie sny i marzenia, na pewno się kiedyś spełnią. Szarłat dla wszystkich, kocham was 4Life.

5D4B3bb.png

8JZZtkW.gif

5D4B3bb.png

Dziękuję za przeczytanie wywiadu oraz zachęcam do śledzenia innych materiałów redakcji.

iyRQtJc.png

Autoryzował: @bartoszek.

5wNnuaX.png

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin