Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na umefor - oskarżony przez RysyNaRolexie

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: umefor
Data i godzina zdarzenia: 21:11 18.05.2026
Pełen opis sytuacji: Robiłem sobie luźny pościg, niestety jak widać nie każdy potrafi się bawić, tylko pitować. Wiem że gdyby nie ta zagrywka oskarżonego uciekłbym, dosłownie miałem już podstawiony helikopter  nieopodal miejsca pitu. 
Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/aePHIaJ

Ja, RysyNaRolexie zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez RysyNaRolexie

Witam Captain II umefor,

Co jest powodem skargi? To że zostałeś złapany? Do czego mam się odnieść, bo nie wiem co mi nawet zarzucasz, chyba logiczne że czasem ci się uda - uciekniesz, a zostaniesz złapany czyli poniesiesz konsekwencje.

15 minut temu, RysyNaRolexie napisał:

Twój pit, który z tego co mi się wydaje był średnio zgodny z zasadami

To nie był manewr PIT, a skrót zakrętu, wszystko według mnie odbyło się zgodnie z zasadami wewnątrzfrakcyjnymi jeśli się mylę to przepraszam, czekam na werdykt ES, pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin