Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

To już chyba koniec

Krzerex
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i jednocześnie żegnam wszystkich graczy 4life. Nie było mnie widać na serwerze dobre dwa miesiące, zniknąłem bez słowa. Przyczyną odejścia jest bardzo mało czasu, zaniedbanie nauki, mało czasu dla znajomych oraz rodziny. Chciałbym przeprosić Hyaka, że zmarnowalem swoją szansę w SDSA wyszło jak wyszło żałuję tego ponieważ chciałem zawsze w niej być, i udało mi się do niej dostać po pierwszym podaniu. Pozdrawiam wszystkich z organizacji Smokes, wszystkich z SDSA mili i pomocni ludzie nigdy ciebie nie zostawią samego z problemem oraz moich znajomych było ich mało ale dzięki nim miło spędziłem czas na tym serwerze. Może zajrzę co jakiś czas na serwer bo jakby nie patrzeć spędziłem tutaj sporo czasu, i chce się wejść jak patrzę na screenshoty. Jeżeli ktoś to przeczytał w całości to propsy i jeszcze raz żegnam. Krzerex

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin