Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o przyjęcie w szeregi Fast and Furious - Pro_Sniper

Rekomendowane odpowiedzi

⫸ (Skopiuj i Wypełnij) ⫷

→ Nick: Pro_Sniper
→ Login: QuezY.
→ PID:274603
→ Wiek: 23
→ Ilość godzin na serwerze:339h
→ Ilość Life Points (LP): 5111
→ Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem? (Tak/Nie): TAK [wakacje]
→ Czy posiadasz komunikator Discord? (Tak - Podaj nazwę użytkownika): pro_sniper20
→ Coś o sobie (kilka zdań): 
Mam 23 lata i od dłuższego czasu aktywnie gram na serwerze, łącząc spokojne, zespołowe podejście z nastawieniem na wynik. Lubię jasny podział ról, ale też chętnie przejmuję inicjatywę, gdy sytuacja tego wymaga. Cenię kulturę gry i komunikację głosową – uważam, że to podstawa skutecznej współpracy. Poza serwerem interesuję się motoryzacją i e‑sportem, co przekłada się na opanowanie, refleks i dobrą orientację w dynamicznych sytuacjach.

→ Dlaczego akurat Fast and Furious?: Wasza organizacja kojarzy mi się z wysokim poziomem dyscypliny, szybkim reagowaniem i naciskiem na jakość rozgrywki. Chcę działać w zespole, który stawia na koordynację, taktykę i konsekwencję w realizacji celów. Uważam, że moje doświadczenie (339h na serwerze, 5111 LP) oraz styl gry nastawiony na współpracę i skuteczność idealnie wpisują się w standardy Fast and Furious. wakacje2026r

→ Czy deklarujesz utrzymanie minimalnej aktywności oraz wpłatę 2000 PLN wpisowego?: tak

Edytowane przez Pro_Sniper

2 godziny temu, Pro_Sniper napisał:

⫸ (Skopiuj i Wypełnij) ⫷

→ Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem? (Tak/Nie): TAK
→ Czy posiadasz komunikator Discord? (Tak - Podaj nazwę użytkownika): pro_sniper20
Mam 23 lata i od dłuższego czasu aktywnie gram na serwerze, łącząc spokojne, zespołowe podejście z nastawieniem na wynik. Lubię jasny podział ról, ale też chętnie przejmuję inicjatywę, gdy sytuacja tego wymaga. Cenię kulturę gry i komunikację głosową – uważam, że to podstawa skutecznej współpracy. Poza serwerem interesuję się motoryzacją i e‑sportem, co przekłada się na opanowanie, refleks i dobrą orientację w dynamicznych sytuacjach.
→ Dlaczego akurat Fast and Furious?: Wasza organizacja kojarzy mi się z wysokim poziomem dyscypliny, szybkim reagowaniem i naciskiem na jakość rozgrywki. Chcę działać w zespole, który stawia na koordynację, taktykę i konsekwencję w realizacji celów. Uważam, że moje doświadczenie (339h na serwerze, 5111 LP) oraz styl gry nastawiony na współpracę i skuteczność idealnie wpisują się w standardy Fast and Furious.
→ Czy deklarujesz utrzymanie minimalnej aktywności oraz wpłatę 2000 PLN wpisowego?: tak

XvZGGzF.gif

→ Proszę dokładnie przeanalizować Regulamin Organizacji i nanieść poprawki we wniosku.

Edytowane przez Ad1*

2 godziny temu, Pro_Sniper napisał:

⫸ (Skopiuj i Wypełnij) ⫷

→ Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem? (Tak/Nie): TAK [wakacje]

→ Dlaczego akurat Fast and Furious?: Wasza organizacja kojarzy mi się z wysokim poziomem dyscypliny, szybkim reagowaniem i naciskiem na jakość rozgrywki. Chcę działać w zespole, który stawia na koordynację, taktykę i konsekwencję w realizacji celów. Uważam, że moje doświadczenie (339h na serwerze, 5111 LP) oraz styl gry nastawiony na współpracę i skuteczność idealnie wpisują się w standardy Fast and Furious. wakacje2026r

vA0qOsl.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin