Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Poglądowo Flash na ciekawym id, fajna baza na projekt

zupa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Flash

ID: 66616

Pojemność silnika: 1.6

Przebieg pojazdu: 11k

Dodatki: Niestandardowy bak 90l, podświetlany licznik, dodatkowy kluczyk, felga aluminiowa, nowy lakier w szarym kolorze.

Cena: oferujemy, szumu poniżej 100k nie biorę poważnie, ale nie bronie. 

Coś od siebie: Witam, zakupiłem go na projekt  z racji że jestem fanem nietypowych konceptów a id ani wysokie ani niskie więc nie trzeba bulić fortuny za model który wygląda fajnie i daje satysfakcję, co też mnie bardziej przekonało. Ciężko spotkać na serwerze id które układa się w jakiś ciekawy koncept, dlatego liczę też na uwzględnienie tego jeśli ktoś rozważa odkup (Nie muszę chyba tłumaczyć, że nie interesują mnie sugestie że to przecież nie niskie id to cena skupowa, nie wszystko jest dla każdego). Jeśli znów spotkam się z niezrozumieniem ze strony oferujących, nie mam problemy żeby go posiadać w swojej kolekcji, pomyślałem tylko że kogoś może taki temat zainteresować bardziej ode mnie. Pozdrawiam i zapraszam do składania ofert pod aukcją bądź pv / discord trybnatychmiastowy

SS’y:  https://imgur.com/a/9OxQTaw

Edytowane przez zupa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin