Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - wywiad z Virlaen., nowym opiekunem frakcji SAMD

Emajla
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Linie-poziome-z-logiem-i-bez

Witam, z tej strony Młodsza Redaktorka @Emajla z 4life News. Zapraszam do przeczytania wywiadu z @Virlaen..

5D4B3bb.png

qCthxAD.gif

5D4B3bb.png

E - Emajla
V - Virlaen

5D4B3bb.png

E: Witam, z tej strony Młodsza Redaktorka Emajla z Redakcji 4Life News. Czy zechciałbyś udzielić wywiadu?
V: Witaj, z miłą chęcią udzielę wywiadu i odpowiem na pytania jakie dla mnie przygotowałaś. 8)

E: Super! Zechciałbyś opowiedzieć o sobie, swoich zainteresowaniach i tym, czym zajmujesz się na co dzień?
V: Jasne. Nazywam się Jakub, niedawno skończyłem 25 lat, na co dzień zajmuje się profesjonalnie montażem wideo, dodatkowo by sobie dorobić prowadzę domowy serwis komputerowy. Moimi zainteresowaniami na pewno są technologia, gry wideo, od około roku ogrodnictwo i finalnie - muzyka, a konkretniej aspekt jej tworzenia. Siebie natomiast mogę określić osobą pomocną, bezpośrednią i upartą, pomocną bo zawsze służę pomocą innym, bezpośrednią bo nie owijam w bawełnę i upartą, bo zawsze dąże do celu. Tak też zresztą bardzo często określają mnie znajomi. Skończyłem 4-letnie technikum o profilu Technik informatyk, na studia nie poszedłem, mimo, że na początku chciałem. Jestem bardzo zwyczajną osóbką i nie mogę powiedzieć zbyt wiele o sobie - gram w gry jak praktycznie wszyscy, obejrzę sobie czasem coś, zajmuje się działką, montuje filmy i tak jakoś leci. 

E: 5857 godzin - tyle czasu spędziłeś już na serwerze. Uważasz, że to dobry czas?
V: Uważam, że to dobrze zagospodarowany czas, mówimy jednak o grze, a gry są po to żeby sprawiały frajdę i nie żałuję spędzonego czasu na serwerze.

E: Czy są jakieś momenty, osoby lub sytuacje, które wspominasz najlepiej i zapadły ci w pamięć do dziś?
V: Najlepiej wspominam czasy, kiedy byłem jeszcze w TSA. Konto posiadam od 2019 roku i grywałem bardzo okazjonalnie. Finalnie w 2022 r. zacząłem grać ponownie, napisałem podanie do frakcji TSA, dostałem się i jakoś to poszło od tamtego momentu. To właśnie tam poznałem wielu znajomych, z którymi rozmawiam do dzisiaj i to dzięki nim między innymi jestem dalej na serwerze. 

E: Na jaką kwotę wyceniłbyś swój majątek?
V: Ciężko powiedzieć, bo od bardzo dawna przestało mi zależeć na majątku, ale jeżeli miałbym już się określić, to około 5-6 milionów, głównie w autach. Co mogę dodać to fakt, iż bardzo dużo pieniędzy przegrałem w kasynie, czego nie polecam robić.

E: Co wchodzi w skład Twojego dobytku i skąd pozyskałeś na to fundusze?
V : W skład mojego majątku wchodzą m.in: Sultan 2.2 17k ID, Cheetah FL 2.2, Schafter 2.2, Nagoya 2.2, Gamma 2.2, ZR-250 2.2 z nitrem i najnowszy nabytek to ZR-350, na ten moment jeszcze 2.0, natomiast co do sposobu jak te fundusze uzyskałem, no to odpowiedź na to jest bardzo prosta, zarobiłem na pracach dorywczych czy też frakcji.

5D4B3bb.pngwYx9oSW.gif5D4B3bb.png

E: Od niedawna pełnisz nową rolę w Komisji Spraw Frakcyjnych, stałeś się opiekunem frakcji San Andreas Medical Department. Opowiesz nam o swoich pierwszych spostrzeżeniach, jeśli chodzi o ową pracę?
V: Oczywiście. Na pewno bycie w KSF-ie jest dla mnie czymś nowym, innym i pierwsze dni dla mnie były trochę zaskakujące i czułem się odrobinę niepewnie, ale teraz już kiedy minęło troche czasu to te uczucia przemineły i myślę, że będę wykonywać swoje obowiązki jako Opiekun bardzo dobrze i nie zawiodę osób, które mi ten obowiązek powierzyły.

E: Co należy do Twoich zadań i obowiązków w KSF?
V: Do moich obowiązków jako Opiekun frakcji należy m.in nadzorowanie pracy zarządu frakcji, do innych obowiązków mogę zaliczyć wyjaśnianie różnych nieprawidłowości występujących pomiędzy frakcjami, uczestniczenie w rozmowach dyscyplinujących i doradzanie zarządowi w kwestiach prowadzenia frakcji.

E: Gdybyś mógł sam wybrać frakcję, której chciałbyś być opiekunem, to która by to była i dlaczego?
V: Są dwie takie frakcje, SAPD i TSA, odpowiedź dlaczego jest prosta - obie te frakcje są znane mi najbardziej, z uwagi na to, że w nich byłem.

5D4B3bb.png

KFcjyP7.gif

5D4B3bb.png

E: Czy oprócz MTA grasz też w inne gry?
V: Oczywiście, nie samym MTA człowiek żyje. Ostatnio gram najwięcej w Forze Horizon 6, Wiedźmina 3 i Minecrafta. Powiedziałem sobie, że nie zacznę żadnej innej gry fabularnej dopóki nie skończę Wiedźmina na 100%, no i tak sobie powoli go "mielę". Może niedługo uda mi się go skończyć.

E: Jaki kolor jest Twoim ulubionym?
V: Biały - nie ma konkretnego powodu dlaczego, po prostu mi się podoba.

E: Jakiej muzyki słuchasz na co dzień?
V: Najwięcej słucham muzyki z gatunku drum and bass, stosunkowo mało popularnego w Polsce. Jeżeli ktoś chciałby sobie obczaić co to jest, to mogę polecić paru artystów: na pewno Nu:Logic, Fred V i Hybrid Minds. Jeżeli nie słucham dnb, to zazwyczaj można usłyszeć u mnie rocka.

E: Z jakiego małego osiągnięcia jesteś najbardziej dumny?
V: Z rzucenia nałogu jakim jest League of Legends. 

E: Bardzo dziękuję ci za udzielenie wywiadu. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
V: Również dziękuje za to, że mogłem wziąć udział w wywiadzie. Z tego miejsca chciałbym pozdrowić: grupowo - Całą frakcję SAMD, cały skład KSF, organizacje Shirayuki i wszystkich kasyniarzy na serwerze. Natomiast indywidualnie: @Argen, @Pavi, @PolakoVskY*, @grubyyo, @RIPSO, @.franek.klimatkartel, @RFK, @dpb, @TrondoZPL*, @Wr77zeR*, @KubiN*, @LuKi16, @vickyxo, @spokomichas, @WarninG., @K4fulsky*, @Byialy*, @Giendek, @Linshi, @Doktor_Ziemniak i oczywiście Ciebie, Emajla <3

3jGhuZk.gif

Dziękuję za przeczytanie materiału! Zachęcam również do zapoznania się z innymi materiałami naszej redakcji.

FDwDi9d.png
Autoryzował: @Sheeker
5wNnuaX.png

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin