Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na członka frakcji Transport of San Andreas: shvxd

Mefiu*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Mefiu*

Nick oskarżonego członka frakcji: shvxd

Powód napisania skargi:  taran sweepera, brak przeprosin i do tego kłamstwa

Dowody: https://imgur.com/wnbcWLw

Opis Sytuacji:  Jadę sobie sweeperem na autostradzie do lv, nikomu nie przeszkadzam - droga pusta że aż piszczy, vmax sweepera osiągniety, żadnych nagłych skrętów . Naglę od tyłu wjeżdża we mnie taksówka. Pisze dla żartu "płać" i jadę dalej nawet nie czekając na odpowiedz - każdemu się zdarza. Na tym by się zakończyło jednak szeryf shvxd stwierdził że to moja wina i napisał "shvxd [78]: stoisz na srodku drogi gosciu". i odjechał bez słowa.

Witam, z tej strony Kierowca shvxd z Transport of San Andreas, na samym początku zadam Ci pytanie, dlaczego po wjeździe na autostradę nie trzymałeś się prawej strony, tylko specjalnie zjechałeś na środek autostrady? Nie było żadnej opcji na wyminięcie Ciebie przy prędkości, którą miałem. Więc cała wina leży po Twojej stronie, nie widzę sensu napisania tej skargi przez Ciebie. Sens miałoby wtedy gdybyś faktycznie trzymał się jeden ze stron, a ja specjalnie bym w Ciebie wjechał. Dziękuję i pozdrawiam

Edytowane przez shvxd

Widzę że armia Maćków nie znających regulaminu forum się oburzyła. 

Ale wracając do sprawy, w momencie kolizji bylem bliżej lewej niż prawej ale i tak nie ma to znaczenia bo nie zachowałeś ostrożności, tylko jechałeś vmaxem na tzw. "pałe". Rozumiem że taksówka w hamulce nie jest wyposażona i widzisz tylko na 5m w przód 

23 minuty temu, Mefiu* napisał:

Widzę że armia Maćków nie znających regulaminu forum się oburzyła. 

Ale wracając do sprawy, w momencie kolizji bylem bliżej lewej niż prawej ale i tak nie ma to znaczenia bo nie zachowałeś ostrożności, tylko jechałeś vmaxem na tzw. "pałe". Rozumiem że taksówka w hamulce nie jest wyposażona i widzisz tylko na 5m w przód 

szkoda ze to autostrada wiec jazda vmaxem jest dozwolona 

Na Twoim klipie również widać moment wjazdu na autostradę, więc dlaczego postanowiłeś zmienić pas, gdy autostrada była pusta i nie było takiej konieczności?

Sam spowodowałeś kolizje koleś i piszesz skargę 

Edytowane przez shvxd

58 minut temu, Mefiu* napisał:

Widzę że dalsza dyskusja nie ma sensu, zmieniłem pas bo chciałem i miałem do tego prawo. 

Czekam na decyzję zarządu 

"zmieniłem pas bo chciałem" Bardzo dziecinna odpowiedź, właśnie tym manewrem doprowadziłeś do kolizji, a więc twoja skarga jest napisana tak naprawdę z przymusu, ponieważ twoje wypowiedzi oraz sama skarga nie mają najmniejszego sensu :]

9 godzin temu, shvxd napisał:

"zmieniłem pas bo chciałem" Bardzo dziecinna odpowiedź, właśnie tym manewrem doprowadziłeś do kolizji, a więc twoja skarga jest napisana tak naprawdę z przymusu, ponieważ twoje wypowiedzi oraz sama skarga nie mają najmniejszego sensu :]

no tak bo zmiana "pasa" kilometr od ciebie nie dała ci wgl czasu na reakcje pzdr

Dobrze, kończąc całą dyskusję wina leży po jednej i drugiej stronie. @Mefiu* jesteś zobowiązany do jazdy prawą stroną jezdni, zjechałeś na środek a potem lewy pas powodując zagrożenie. 
§3. Kierujący pojazdem, znajdujący się na jezdni dwukierunkowej, niezależnie od ilości pasów ruchu, zobowiązany jest do korzystania z jej prawej połowy.
@shvxd była opcja wyhamowania, nie zachowałeś należytej ostrożności podczas jazdy i wjechałeś w sweepera. Masz chociażby minimape na której było widać, że jakiś pojazd porusza się po drodze.  
§1. Uczestnik ruchu drogowego zobowiązany jest do zachowania ostrożności podczas poruszania się po drogach publicznych stanu San Andreas, a w sytuacjach tego wymagających – do zachowania szczególnej ostrożności.
Odniosę się jeszcze do tego 

4 godziny temu, shvxd napisał:

masz mega nudne zycie chlopie skoro piszesz skarge o takie cos xddd

4 godziny temu, shvxd napisał:

jak ta sytuacja tak mocno zabolala twoje ego no to najwidoczniej w tobie lezy problem xddd tak tylko przypominam to jest tylko gra a ty piszesz skarge o byle co

Czy takie wypowiedzi są odpowiednie pod skargą ? 
2 ostrzeżenia do bilansu. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin