Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prośba o UB na Mumble: ~AdamuS~ zbanowany przez Kalahim.

*Adam*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z mumble:AdamuS
Powód zbanowania:Sam bym chciał wiedzieć.

IP internetu, na który został nałożony ban:82.145.221.194  
Nick admina banującego:Kalahim
Opis bana: Wszedłem na mumble i poprosiłem Kalihima aby zawołał na chwilkę XQuarD'a ponieważ miałem ważną sprawę dotyczącą mojego kolegi. Na początku administrator był skory do pomocy, lecz gdy przyszedłem za drugim razem był nie miły i nie udzielił mi pomocy. Następnie powiedziałem w żartach kalafiorku czy spędzasz sylwestra z polsatem? Na co nie uzyskałem odpowiedzi lecz bana.
Coś od siebie: Nie wiem co mogło zezłościć administratora Kalihima, lecz ja nie mam sobie nic do zarzucenia dlatego też proszę o odbanowanie mnie na serwerze głosowym mumble. Jeżeli uraziłem w jakimś stopniu administratora to przepraszam.

Prosiłeś abym wchodził na kanał ekipy do xq i zawracał mu głowe bo ty i kolega chcieliście UB.

Raz poszedłem za drugim razem odmówiłem i zaczeły się z twojej strony jakieś prwokujące teksty czego nie będę tolerował.

Następnym razem gdy będziesz o coś prosił administracje zapoznaj się z regulaminem serwera i apelacji a swoje teksty pozostaw kolegom.

@UB.

Edytowane przez kalahim

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin