Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prośba o UB na Mumble: Nexon zbanowany przez Hyak.

Nexonn
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa na mumble: Nexon

Powód zbanowania:brak kultury
IP internetu, na który został nałożony ban:podam pv
Nick admina banującego:Hyak
Opis bana:brak kultury
Coś od siebie:bylem na kanale mumble z kawzim / ruskiem / krystianem / no i jak tak siedzielismy kwazi cos powiedzial obrazliwego  w moja strone rusek z krystianem zaczeli sie smiac po tym obrazilem kwaziego zeby zamknal ryj a on poszedl po Hyaka. Hyak wypowiedzial sie bardzo szegolowo o mnie ze jestem odwalaczem / caly czasz sa na mnie skargi itd chcialem cos poiwedziec obronic w tej sprawie a hyak odrazu dal mi bana .

Pozdrawiam

Nexon

Prosze cie hyak o nie zamykanie odrazu tego tematu pogadajmy na spokojnie

Nie mam serca do takich osób jak Ty, czyli typowych wyzywaczy, dodatkowo nie potrafisz się przyznać do winy, 0 kultury z Twojej strony po raz kolejny.

pRZYZNALEM sie ze go wyzwalem teraz ty klamiesz przyznalem i przeprosilem ZIOMEK o co ci cchodzi

ty chcesz mnie naprawde ud***c co uwzioles sie na mnie nie dasz mi ub bo sie na mnie uwzioles ? bo masz zly chumorek tak ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin