Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Boniek,hoopak,dertix

BartekZRK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dertix pojechał na wasz wypadek a na mumble nam powiedział ze jedzie na wypadek

Wy już sami nie wiecie co mówicie...

ja z Rozjechanicem miałem robić pkt medyczny na bazie a potem pojechaliśmy na patrol

Wypadek jest ważniejszy niż wasz pkt. med. na bazie i jakiś patrol. 

Dobrze że się wypowiedziałeś dużo wniosłeś do skargi a tak BTW to ile miałeś banów za AFK na służbie? Z 3 będą?

Przytoczę mądre słowa "Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci w nią kamieniem." Czosnek nie wypowiadaj się tu proszę, nie jesteś wcale wymieniony w skardze, a i chce Ci przypomnieć jak się tu tak mądrzysz, że to ty masz dwa albo trzy bany za AFK na służbie. 

Przytoczę mądre słowa "Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci w nią kamieniem." Czosnek nie wypowiadaj się tu proszę, nie jesteś wcale wymieniony w skardze, a i chce Ci przypomnieć jak się tu tak mądrzysz, że to ty masz dwa albo trzy bany za AFK na służbie. 

Byłem przy całej sytuacji, więc mi nie mów gdzie mam się wypowiadać a gdzie nie, koleś... Po 2, co ma piernik do wiatraka? Tyle samo liter, nie... Nie chodzi o to, nie porównuj moich 2 banów za AFK na  służbie do waszej 'dyspozycji'. 

Wtrące tu swoje 3 grosze i jestem przygotowany na konsekwnecje. Myślę, iż wynika to z braku aktywności zarządu, który sobie sprawy olewa (i nie mówię tu o Karolu, bo on jest aktywny w miarę). Oraz z tego, że ludzie we frakcji nie potrafią się dogadać i jedni mówią 2 żeby pojechali i nic z tego nie wychodzi a niektórym się nie chce (sam czasem tak robię i przyznaję się).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin