Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na mikroszka , s1xxu , JJTajemniczy

Mister
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Powód: Brak reakcji na Akcje RP na Ev

Brak reakcji hmmm...

[2017-04-02 21:06:25] [Output] : miroszka [47]: Witam Pogotowie Ratunkowe jak mnie słyszysz ?

[2017-04-02 21:06:42] [Output] : * miroszka kladzie poszk w pozycji bezpiecznej <<<<<<

Czyli jednak zareagowali, to chyba skargę można zamykać.

Mister jak dla mnie to ty nie umiesz odgrywać RP ani współpracować a SAMD mogło przestać z tobą odgrywać ponieważ nie reagowałeś na to że Cię obrócili i dalej próbowałeś na siłę ciągnąć to RP. Poczekamy jeszcze co Karolówka na to.

To z jakiej racji Ratownicy ułożyli mnie w tej pozycji bez wiedz co ze mną się dzieje ? 

hoopak mówi dobrze, uczy sie takich rzeczy wiec jego argumentów na pewno nie podważysz.

Wszystko można podważyć , Widać że bronicie się tym że Świeci się na Czerwono ... mhm on to musi mieć racie tak myślicie , kiedyś SAMD było bardziej ogarnięty personel 

Ale najbardziej mnie boli to że przyjedziecie i Perfidnie Afczycie ... nic nie robicie ...

Przepraszam ,że się wypowiem ,ale byłem w tej frakcji i chłopaki postąpili prawidłowo:

- zareagowali na to ,że straciłeś przytomność

A znając twoją osobę wiem ,że lubisz udupiać ludzi co chyba jest twoim hobby życiowym po za tym że siedzisz przed kompem.

//Nie karać pkt.

Jest w naszej frakcji coś takiego jak pkt medyczny gdzie kontrolujemy dany obiekt oraz leczymy graczy z mala ilością hp???? Powodem napisania tej skargi jest Brak reakcji na akcje Rp teraz dazysz do uwalenia mnie jak moich kolegów z Frakcji rzekomym afkiem...Tylko że jako frakcje jesteśmy specowni przez grono administratorskie i to oni widza jak jest ... A ty jeżeli szukasz osób które chcesz uwalic to albo znajdź sobie gdzieś indziej albo poszukaj mocnych argumentów do tego ... Powiem Ci tak twoja skarga jest tak bezsensowna i smieszna że same twoje ss jak i argumenty sa na naszą korzyść ???? Więc serdecznie Cię pozdrawiam ale muszę powiedziec że tym razem Ci się nie udało nikogo uwalic ppostaraj się bardziej albo poszukaj innych ofiar do skarg ...Proszę o rozparzenie Dyrektora Frakcji tej o to skargi i zamknięcie jej ponieważ z skargi tej robi się jedna wielka burza

Przepraszam ,że się wypowiem ,ale byłem w tej frakcji i chłopaki postąpili prawidłowo:

- zareagowali na to ,że straciłeś przytomność

A znając twoją osobę wiem ,że lubisz udupiać ludzi co chyba jest twoim hobby życiowym po za tym że siedzisz przed kompem.

//Nie karać pkt.

Co do twojego Udupiania to nie ma nic wspólnego z tym . 

Widać że jesteś ciekawski moje Hobby Fotografia , ale nie widzie powiązania między Fotografią a Tą skargą . 

Nie znasz mojej osoby .

Jest w naszej frakcji coś takiego jak pkt medyczny gdzie kontrolujemy dany obiekt oraz leczymy graczy z mala ilością hp Powodem napisania tej skargi jest Brak reakcji na akcje Rp teraz dazysz do uwalenia mnie jak moich kolegów z Frakcji rzekomym afkiem...Tylko że jako frakcje jesteśmy specowni przez grono administratorskie i to oni widza jak jest ... A ty jeżeli szukasz osób które chcesz uwalic to albo znajdź sobie gdzieś indziej albo poszukaj mocnych argumentów do tego ... Powiem Ci tak twoja skarga jest tak bezsensowna i smieszna że same twoje ss jak i argumenty sa na naszą korzyść Więc serdecznie Cię pozdrawiam ale muszę powiedziec że tym razem Ci się nie udało nikogo uwalic ppostaraj się bardziej albo poszukaj innych ofiar do skarg ...Proszę o rozparzenie Dyrektora Frakcji tej o to skargi i zamknięcie jej ponieważ z skargi tej robi się jedna wielka burza

Do punktu medycznego nic nie ma Spoko przyjechaliście zbudowaliście Pun.Med. i co przecież nikt tam HP nie tracił to po co tak Perfidnie Afczyć i jeszcze twój komentarz gdzie ja byłem na służbie mhm , bardzo jesteście kozaki 

XzbZyyV.png

Wytłumaczycie mi co to miało znaczyć i po co były te komentarze w moim kierunku ? 

1. Powód: Brak reakcji na Akcje RP na Ev     // Jednak reakcja z ich strony była.

2. Nie ma takiego kogoś w SAMD jak mikroszka.

3. Jak tak patrze co ty piszesz to już nie wiem o co Ci chodzi a ta cała skarga jak dla mnie nie ma najmniejszego sensu więc ją ODRZUCAM i zamykam. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin