Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[Pomysł] Abonament i ubezpieczenia

pawelik001
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Nie wiedziałem w jakim subforum napisać, więc napisałem tutaj. Fajnie by było zobaczyć w grze oferty na abonament na telefon, żeby na przykład co tydzień (w prawdziwym życiu) płacić  np. 22,99 PLN (w MTA) za bezpłatne wezwanie taksówki itp. 

Drugą sprawą jest ubezpieczenie. Wkurza mnie, jak ktoś puknie w moje auto, i se odjedzie nie płacąc. Wtedy przyjeżdża ubezpieczalnia, i bada sytuacje. Tylko wtedy, jeżeli jest WYPADEK. :)

Witam. Nie wiedziałem w jakim subforum napisać, więc napisałem tutaj. Fajnie by było zobaczyć w grze oferty na abonament na telefon, żeby na przykład co tydzień (w prawdziwym życiu) płacić np. 22,99 PLN (w MTA) za bezpłatne wezwanie taksówki itp.

Drugą sprawą jest ubezpieczenie. Wkurza mnie, jak ktoś puknie w moje auto, i se odjedzie nie płacąc. Wtedy przyjeżdża ubezpieczalnia, i bada sytuacje. Tylko wtedy, jeżeli jest WYPADEK. :)

Ile razy wzywasz taksówkę? Nie wiem czy jest ktos oprócz Ciebie tak głupi żeby płacić ponad 20 zł tylko po to aby móc wzywać za darmo taxi.

Nie przejdzie taki pomysł.

Witam. Nie wiedziałem w jakim subforum napisać, więc napisałem tutaj. Fajnie by było zobaczyć w grze oferty na abonament na telefon, żeby na przykład co tydzień (w prawdziwym życiu) płacić np. 22,99 PLN (w MTA) za bezpłatne wezwanie taksówki itp.

Ile razy wzywasz taksówkę? Nie wiem czy jest ktos oprócz Ciebie tak głupi żeby płacić ponad 20 zł tylko po to aby móc wzywać za darmo taxi.

Nie przejdzie taki pomysł.

Ogarnij się i nie wyzywaj go.

To nie dział propozycji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin