Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prośba o UB na Mumble: Syriusz* zbanowany przez Hyak.

Syriusz*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z mumble: Syriusz

Powód zbanowania: CBK// Arthur

IP internetu, na który został nałożony ban: 192.168.0.80

Nick admina banującego: Hyak ( na prosbe Arthur'a

Opis bana:CBK

Coś od siebie: no jestem pijany, co sie dziwic, osoby ktore mnie znaja powinny wiedziec ze jak wyzywam to na serio nie mam tak na mysli, prosze mi skrocic bana do jutra, napewno wytrzeżwieje i bedzie dobrze, zapomnialem ze nie mialem wchodzic na mumla nnawalny xd wybaczcie wszyscy

Edytowane przez .Dominik.

Skoro nie potrafisz nad sobą Panować może powinieneś się wybrać do jakiegoś doktora z tym problemem. Wbiłeś z przesterowanym mikro na prywatny kanał a gdy zwrócono Ci normalnie o to uwagę to zwyzywałeś wszystkich bez powodu - gj. Zbanowany zostałeś przez Hyaka na moją prośbę tak więc zmień nazwę tematu oraz jego treść. O tym czy zostaniesz odbanowany zdecyduje Hyak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin