Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Giełda

pawelik001
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Mam pomysł na giełdę. Nie, nie z pojazdami, ale giełde akcyjną, tzn. kupuję się akcje, a ich ceny idą w górę, lub w dół, np. taka spółka Sweeper S.A o 8.00 ma cenę 12.34, gracz kupuję 10 akcji za 123.4pln, a o godzinie 13.00 cena idzie w dół o 1pln, czyli 11.34, czyli gracz traci 10pln łącznie, JEZELI WYPLACI, ale będzie mógł zostawić na dłużej (maksymalna długość "trzymania" akcji od zakupu to tydzień). Myślę, ze to odswiezanie pieniędzy akcji zlagowalo by serwer i komputer, więc ceny akcji zmieniały by się o 8.00, 13.00 i 19.00. W akcje mozna byloby wejść pod komendą /akcje i tam wyświetliłby się panel Spółek (np. Sweeper S.A, Wooden Case SP Z.o.o czy cos). Żaden serwer tego chyba nie ma, a przydało by się. Wiem, że będzie z tym dużo roboty, ale liczę że sobie poradzicie jak zaakceptujecie tą propozycję. Owe akcje również mozna byloby wygrac na eventach. (Za derby wygrać 10 spółek Sweeper S.A) Pomysł mój i Najdzela3. Dziękuję za uwagę.

:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin