Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Kończę tutaj.

Brawurowy_Wariat
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was bardzo serdecznie! Otóż odchodzę z tego serwera... Nie ma jak narazie tutaj zostawiać z kilku powodów... Na serwerze od dłuższego czasu nic nowego, jeśli coś to tylko drobiazgi. Kolejnym powodem jest brak mojej starej ekipy, która poleciała dawno z banami, odszedli i nie grają. I ostatnim powodem jest serwer. Grałem od początku, porównując kiedyś a dzisiaj jest wielka różnica, wolałem tamte czasy, gdyż nie było takich spin, można było się wyglupiac a teraz to wszystko na poważnie. Ban za banem nawet za żart.

Wszystko co osiągnąłem jest dla mnie ważne, lecz nie tak jak moja ekipa. Majątek mam spory ale nie jest ważny. Po prostu spędziłem na serwerze jakieś 1300h i po prostu nie mam już chęci. Ciągnie mnie do 4l ale nie tak jak wcześniej.

Dziękuję wszystkim za wspólną grę!

Tych co mnie nie spłacili złapie na serwerze jeszcze i wtedy kończę.

S4

// Kapitan_Kox.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin