Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prośba o odbanowanie na mumble Krystex ukarany przez ZbyK

Krystex
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z mumble:Krystex
Powód zbanowania:wyzwiska
IP internetu, na który został nałożony ban:185.19.119.80
Nick admina banującego:ZbyK
Opis bana:Powiedziałem do Emialskiego ze jest frajerem.
Coś od siebie:Nie wiedziałem,że go to urazi przepraszam już nie będę wyzywał będę bardzo grzecznym graczem nikogo juz nie obraże ;)

Pozdrawiam ;)

Z góry uprzedzam, że dostałem słowne pozwolenie od właściciela serwera na wypowiedź w tej apelacji pyszne czerwono zielono bordowe ziomeczki.

http://mta4life.pl/topic/54113-pro%C5%9Bba-o-odbanowanie-krystex-zbanowany-przez-zbyk/

Nie tak dawno dostałeś bana, odbanowali Cie i niby się to nie powtórzy? Jakoś mi się nie wydaję.

Ciepłe pozderki :)

Z góry uprzedzam, że dostałem słowne pozwolenie od właściciela serwera na wypowiedź w tej apelacji pyszne czerwono zielono bordowe ziomeczki.

http://mta4life.pl/topic/54113-pro%C5%9Bba-o-odbanowanie-krystex-zbanowany-przez-zbyk/

Nie tak dawno dostałeś bana, odbanowali Cie i niby się to nie powtórzy? Jakoś mi się nie wydaję.

Ciepłe pozderki :)

Fajnie masz ... :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin