Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Poka spinnera

KOV
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Historia spinera ( tego gówna takiego ) - Media wskazują, iż twórcą zabawki była pierwotnie amerykańska inżynier Catherine Hettinger, która w 1993 złożyła wniosek patentowy[1][2]. Początkowo celem tejże zabawki miała być pomoc w polepszeniu koncentracji oraz redukowaniu lęków i niepokoju u dzieci z ADHD i autyzmem, jednak sugerowanych właściwości terapeutycznych nie udowodniono. Zabawka spopularyzowała się w połowie 2017 roku zyskując znaczne zainteresowanie zarówno w USA jak i na świecie, w tym w Polsce[3][4].

sry nie mam autyzmu

A ja mam ;/

hyhy

Widać to :)
Koleś czy ktoś cię skrzywdził w mlodości że do masyyyy osob których nawet nie znasz, pawasz taką nienawiść za pewne nawet nie wiesz czym jest autyzm nieprawda?Po drugie twoje usposobienie do wielu postów za przeproszeniem ja ...... nic ci się nie podba koleś dał by pomoc bezdomnemu zakładam skomentował bys to mniej więcej tak ,,żałosne".Zastanów się jeśli wyśmiejesz kogoś że ma ,,autyzm" bo to zachowanie uchodząca dla okropnego suk**syna.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin