Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Karta graficzna

Kamilo008
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Polecaciw karte graficzna 1050?

A i jeszcze. Ponieważ miałem pewien problem z pc odnośnie ssd i karty graficznej (padly te dwie części) i koszt tego wynosi prawie tysiąc złotych i czy się opłaci kupywac, czy kupic inny komputer. Lecz kompa juz pod mocne gry to ok. 2.5k wiec chyba bd lepiej wymieniac czesci w kompie. Ale chce abyście mi wy dali zdanie.

Ja bym polecal czesci kupic bo wrazie czego nowy komputer potem musisz rozkrecac, a sobry komputer do fier kosztuje nie 2.5k tylko z 4k

Jak potrafisz dobrać części to kosztuje nawet te 2.5k 

Najlepiej złóż sobie komputer na stronie komputronika ,będzie dobierał ci kompatybilne części ,następnie zamawiaj po kolei z koszyczka ^^

//Zamek oznacza ,żeby lock temat ? xD

Ja bym polecal czesci kupic bo wrazie czego nowy komputer potem musisz rozkrecac, a sobry komputer do fier kosztuje nie 2.5k tylko z 4k

Jak potrafisz dobrać części to kosztuje nawet te 2.5k

Najlepiej złóż sobie komputer na stronie komputronika ,będzie dobierał ci kompatybilne części ,następnie zamawiaj po kolei z koszyczka ^^

//Zamek oznacza ,żeby lock temat ? xD

Tak.

Dobra dzięki za komy. Ale zainstalowałem oraz z formatowałem pc i daje rade. Ale teraz gram na lapku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin