Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Buffalo 1.6 UP1 + UP2 oraz dodatki

KOV
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model:Buffalo

V-Max:195 km/h lub troszkę wiecej

Pojemność silnika:1.6

Przebieg:Nie znam podam potem coś koło 150k

Usterki:---

Cena:190k oferty od 160.000 mp 3000 jeśli licka dojdzie do 185.000 można przebijac o 1500pln

ID:Nie znam

Kolor:Granatowy

Tuning:UP1, up2 wszystkie tanie dodatki typu licznik, Ogranicznik, wykrywacz, LPG 35.

Kolor świateł:Biały

SS'y:Dodam potem

Zapoznałem się z regulaminem, będę go przestrzegać oraz liczę się z jego konsekwencjami: KOVPL

O

100k .

Punkty dla pana

xD? wystawiasz post o sprzedaż pojazdu i ktoś daje ci cene a ty próbujesz nadać punkty ? Jak nikt tego nie chce to dałem cene 100k
Wyrażenie jest napisane oferty od 160k jeśli tyle nie masz to wyjdź. Potem przez takie akcje każdy może przebijac twoja ofertę i dać 103k nie łamiąc regulaminu, po prostu smiecisz temat.

O

100k .

Punkty dla pana
xD? wystawiasz post o sprzedaż pojazdu i ktoś daje ci cene a ty próbujesz nadać punkty ? Jak nikt tego nie chce to dałem cene 100k
Wyrażenie jest napisane oferty od 160k jeśli tyle nie masz to wyjdź. Potem przez takie akcje każdy może przebijac twoja ofertę i dać 103k nie łamiąc regulaminu, po prostu smiecisz temat.Pozatym to że nikt tego nie chce to okaże się dopiero za kilka dni.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin