Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Ciężarówka by MajsterPan

MajsterPan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Popraw jesli chcesz i bedzie si.

No w tygodniu nie mam czasu ale w weekend napewno zabiorę się za poprawki.

no jak patrzac na piaskarki to pług musi byc tak odchylony, jest w sam raz.
Przyjrzę się temu i sprawdzę czy się da go dosunąć do ciężarówki.

Popraw jesli chcesz i bedzie si.

No w tygodniu nie mam czasu ale w weekend napewno zabiorę się za poprawki.
no jak patrzac na piaskarki to pług musi byc tak odchylony, jest w sam raz.
Przyjrzę się temu i sprawdzę czy się da go dosunąć do ciężarówki.

moim zdanie jest dobrze tak jak jest teraz

Przydałoby się , żeby stacje nie miały nieskończonej ilości paliwa, tylko SARA musiałoby dowozić :)

Hehe to raczej nie możliwe. Uwierz mi prędzej czy później paliwo skończylo by się wszędzie

Zachęciłoby to ludzi do frakcji = więcej ludzi.

Więcej ludzi = większa aktywność.

Dać sporo tego paliwa na stacjach, by się kończyło dopiero po np. 3 dniach częstego tankowania i mi się wydaje, że byłoby git. :)

Tylko to nie dział propozycje. :/

Samo wprowadzenie paliwa nie jest złym pomysłem, aczkolwiek przydatne tylko do sytuacji m.in:

- Brak paliwa w pojezdzie (0 litrów) i koszt 5 litrów byłby droższy 2x niż na stacji. SARA specjalnie namęczy się, aby ułatwić graczowi daną sytuację (support nie musiałby teleportować pojazdów na stację,

- Paliwa wkorzystywane byłyby akurat w takiej sytuacji, ponieważ sam fakt stacji czyli zapełnień nie wchodziłoby w grę ze względu na aktywność członków w frakcji, a wprowadzenie tego nie miałoby sensu gdyż nie każdy miałby czas czy też napełnić niektóre stacje,

- Ewentualnie jako biznes można wprowadzić ze względu na stan poziomu paliwa, ustalania ich ceny czy też napełnienia - tylko do tego musi być dość rozwinięty pomysł na zrealizowanie tego.

- Brak paliwa w pojezdzie (0 litrów) i koszt 5 litrów byłby droższy 2x niż na stacji. SARA specjalnie namęczy się, aby ułatwić graczowi daną sytuację (support nie musiałby teleportować pojazdów na stację,

To by było bardzo dobre rozwiązanie dla nas, bo aktualnie musimy holować takie pojazdy na stację i nie zawsze da się je tankować (jakieś bugi) i pomagać musi Support/Administrator, a dzięki temu problemy by znikły.

Oczywiście tylko benzyna, a nie LPG.

Ja jest ta cysterna to bym usunął ten dzyndzel 

Zdjęcie - tak jak widać na zdjęciu co nabazgrałem

A pług śnieżny bym skrócił tak ok 1/3

jak widać na zdjęciu  - jak rozumiesz o co mi chodzi to dobrze a jak nie to napisz ja ci spróbuje opisać to bardziej dokładnie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin