Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Taki tam mały mod waltona

Kapitan__Bomba
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko, dziś na szybko na warsztat do Magulon Drut Garage wjechał walton. Został on poddany małym zmianom, które widać na screenach :D  wszystko jest na wariancie, także mógłby się taki walton wyróżniać wśród innych na 4Life :D Zapraszam do oceny, od razu mówię że zbyt piękny nie jest, ale to już ocenicie sami :D Oczywiście specjalne podziękowania dla Adamicza za udostepnienie Waldusia do zdjęć :)

mta-screen_2017-11-10_15-13-14.png

mta-screen_2017-11-10_15-13-21.png

mta-screen_2017-11-10_15-13-28.png

mta-screen_2017-11-10_15-13-33.png

mta-screen_2017-11-10_15-13-47.png

mta-screen_2017-11-10_15-13-51.png

mta-screen_2017-11-10_15-13-58.png

Co do tyłu to sugerowałem się pewnym polonezem :D

A mianowicie tym :D 

S7300241xx4967971387704761-85e4a235f4.jp

A przednie lampy to chciałem nawiązać do daszków jakie czasem można spotkać na reflektorach w starych garbusach, 
Poszerzenia nadkoli tak na spontanie XD

Calkiem fajny tylko, ze jak masz tam na bagazniku beczki / paczki, nie wiem jak to sie nazywa to bez tego zabiezpieczenia to w realnym zyciu by spadlo, a na dodatek osoby co maja waltony wiekszosc z nich jezdzi na skroty , brawurowo itp.

2 godziny temu, Hrvdziu. napisał:

Można wiedzieć w czym to robisz? chciałbym zabić czas bawiac się w małe mody ;)

Ja to robie w Zmodeler. Jesli chcesz to po niedzieli mozemy sie zlapac to bym Ci wyjasnil co i jak. 

Co do butli. Sa one wariantem czyli moglyby w kazdej chwili zniknac zalozmy po usunieciu w kompo. Tak samo jak boczne scianki paki ktorych tu nie widac. Daszki nad lampami z przodu tez sa wariantem i bylyby opcja do zalozenia w kompo gdyby byl ten mod na serwerze.

P.S. poszerzone nadkola to tez wariant wiec gdyby komus sie nie podobaly to zawsze mozna zostawic normalne ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin