Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Licytacja jednego z większych uniaktów! Camper! Jedyna okazja.

RasTi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Camper

ID:  11258

Pojemność silnika: 1.6

Przebieg pojazdu: 105519 KM.

Dodatki: UP1/3 LPG 75l,najlepszego PJ,ta i jakieś śmieci.

Cena: Licytacja od 700k (By uniknąć spamu) Minimalne przebicie 10K, Kup teraz *Brak

Coś od siebie: No więc tak,daje Wam jedyną szansę na kupno tego unikata,na chwile obecną jestem jedynym właścicielem tego modelu co czyni go wielką unikatowością oraz dodatkowym respektem,na serwerze miałem masę ofert dlatego wreszcie odważyłem się zrobić licytację aby każdy mógł publicznie dać swoją ofke,jedne z wyższych jakie miałem to 850k,deluxo FT + doplata,bulleta.. Ale zwlekałem,ponieważ wiem że jest tych camperów tylko bodajże pięć i jest to mega unikat.

SS’y:

MniI5vf.jpg

https://imgur.com/a/1PUC8

Jeżeli kwota pojazdu mnie nie zadowoli,pojazdu nie sprzedam i zostawię taką perełkę dla siebie <3 Przyjmuje również oferty wymian.

Edytowane przez RasTi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin