Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pozdrowienia z Vice City, wracamy do barwnych lat 80! #Aktualizacja

Valentino_Minetti
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

40 minut temu, DeltaRon napisał:

Oho, jest i naczelny hejter, który skrytykuje wszystko bez żadnego argumentu :*

Każdy ma własne upodobania, Ja wyrażam tylko i wyłącznie swoją opinię, każdy lubi coś innego. Jeśli moja opinia Cię uraziła @DeltaRon, przepraszam. Tobie się podobają takie modele, graczom może też. Ale są też tacy którzy piszą tylko "ładne!", "Wgrywaj na serwer! SZTOS!!!", tylko po to aby się podlizać. Ja jestem takim typem człowieka który mówi to co myśli. Może trochę przesadziłem z tym co napisałem "złom" i przepraszam za to jeszcze raz. :/

W dniu 18.12.2017 o 20:28, Guziczkos napisał:

Każdy ma własne upodobania, Ja wyrażam tylko i wyłącznie swoją opinię, każdy lubi coś innego. Jeśli moja opinia Cię uraziła @DeltaRon, przepraszam. Tobie się podobają takie modele, graczom może też. Ale są też tacy którzy piszą tylko "ładne!", "Wgrywaj na serwer! SZTOS!!!", tylko po to aby się podlizać. Ja jestem takim typem człowieka który mówi to co myśli. Może trochę przesadziłem z tym co napisałem "złom" i przepraszam za to jeszcze raz. :/

a może mędrcze ludzie piszą "sztos!!!" bo faktycznie uważają że to "sztos". Zastanów się nad swoją postawą jeżeli wszędzie widzisz tylko lizanie du*y. A no i oczywiście przepraszanie za wyrażanie swojej opinii, podsumowuje Cię twój opis. xD

51 minut temu, young_Sk!per napisał:

a może mędrcze ludzie piszą "sztos!!!" bo faktycznie uważają że to "sztos". Zastanów się nad swoją postawą jeżeli wszędzie widzisz tylko lizanie du*y. A no i oczywiście przepraszanie za wyrażanie swojej opinii, podsumowuje Cię twój opis. xD

Spoko idź pisać materiały szkoleniowe, a jak to jest taki sztosssssssssssssssssssssss to jest sztosssssssssssssssssssssss  wygraj se sobie se coś z gta 3 i graj tak 

31 minut temu, Guziczkos napisał:

Spoko idź pisać materiały szkoleniowe, a jak to jest taki sztosssssssssssssssssssssss to jest sztosssssssssssssssssssssss  wygraj se sobie se coś z gta 3 i graj tak 

Ten infek nie jest z gta 3 ale z VC, zresztą co ja będę z tobą pisał, szkoda czasu na osoby twojego pokroju. Koniec tematu

Powiedźcie mi jaka jest różnica między autem z GTA 3/VC itd.? Mamy 2017 rok, a jakoś jak spojrzycie za okno zobaczycie same passaty i inne auta z jeszcze lat 90, a nie elektryki czy inne cuda. Dodawanie nowych aut ma na celu urozmaicenie i zróżnicowanie aut. Poza tym model został przystosowany do stylu SA więc nie ma co przeżywać.

1 godzinę temu, DeltaRon napisał:

Powiedźcie mi jaka jest różnica między autem z GTA 3/VC itd.? Mamy 2017 rok, a jakoś jak spojrzycie za okno zobaczycie same passaty i inne auta z jeszcze lat 90, a nie elektryki czy inne cuda. Dodawanie nowych aut ma na celu urozmaicenie i zróżnicowanie aut. Poza tym model został przystosowany do stylu SA więc nie ma co przeżywać.

Może po prostu się nie podoba i odbiega od tego co daje nam samo GTA SA? Moim zdaniem te auto wygląda przynajmniej brzydko, wygląda jak spulchniałe turismo, nie pasuje nic a nic. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin