Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prosze o pomoc. Czeka nagroda pieniężna !

OwOc
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Na wstępie wspomne ,że chodzi o gre Fortnite. A dokładnie battle royal. Gre reinstalowalem kilka razy uprzedzajac pytania. Wszystko działa dobrze ale gdy próbuje wyszukać lobby wyskakuje mi następujący komunikat : https://imgur.com/a/SNfIC

Prosze o pomoc, szukałem pomocy na różnych forach ale nic nie znalazłem. Osobe która mi pomoże otrzyma nagrodę w postaci nie małej gotówki na serwerze mta4life.

Firewall może blokować Ci połączenie z grą.

Sprawdź, czy masz zaznaczone tak jak ja.

2GqJxfI.png

(Aby wejść w te ustawienia, kliknij przycisk windows następnie wpisz "Firewall", kliknij w "Zapora i ochrona sieci", następnie w pierwszą opcję od góry(Znajdują się one na dole) "Zezwalaj aplikacji na dostęp przez zaporę"

Jeżeli to nie pomoże, to spróbuj przywrócić ustawienia domyślne zapór (Ostatnia opcja),

jeżeli dalej nic, sprawdź w zaawansowanych ustawieniach zapory -> "Ustawienia zaawansowane", (przedostatnia opcja) czy masz zielony haczyk przy obu pozycjach o nazwie "Fortnite", tak jak na załączonym obrazku (Jeżeli nie masz, prawym na nie i "Włącz regułę").

jipasOv.png

Jeżeli to nie pomoże, to spróbuj usunąć reguły (jeśli się da) w przypadku Fortnite, oraz Epic Games Launcher, dodatkowo usuń launcher epic games (wraz z grą) i zainstaluj ponownie. 

Ostatnim moim domysłem może być to, że po prostu masz zbugowane konto, spróbuj wejść na innym koncie - nowo stworzonym.

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin