Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prośba o UB na Mumble: Mateo_202 zbanowany przez Limitless.

Mateo_202
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z mumble: Mateo_202

Powód zbanowania: CBK

IP internetu, na który został nałożony ban: 31.178.59.113 (Chyba)

Nick admina banującego: Limitless

Coś od siebie: Adamus wszedł na mój prywatny kanał (hasło podał mu prawdopodobnie Gracz Krystex) i nie chciał wyjść i ja już trochę zdenerwowany powiedziałem kilka niepotrzebnych słów za które chciałbym bardzo przeprosić. Obiecuję,że jeżeli dostane ub to taka sytuacja się już nigdy nie powtórzy.

Jeżeli nie widziałeś przeprosin w treści wątku to Bardzo Przepraszam jeszcze raz.

Jaką mamy pewność, że nie zrobisz tego na kanale publicznym? 

Obiecuję, że już tak nigdy nie zrobię i możemy się umówić tak, że jeżeli taka sytuacja się powtórzy to dostane bana permanentnego na mumble, forum i serwerze Wszystko BMA i na wszelki wypadek jakbym zmienił serial i chciał sobie przenieść moje auta i kasę z tego konta na jakieś inne to reset konta.

Na powyższe warunki się nie zgadzam. Jeżeli jeszcze raz dostaniesz bana za CBK na mumble nie zostaniesz zbanowany // Został zbanowany na prośbę Kasi lecz ja nie miałem uprawnień; i dokonał tego Limitless

Jeżeli Limitless zgodzi się z tym co napisałem @UP otrzymasz UB proszę abyś się nie wypowiadał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin